Anunț privind stabilirea perioadei de depunere a burselor și a modului de depunere 2023

Având în vedere Regulamentul de acordare a burselor pentru studenții de la învățământul cu frecvență, art. 17, care prevede informarea studenților privind perioada de depunere a burselor de cel puțin 15 zile lucrătoare înainte de data limită pentru depunerea acestora, perioada de depunere a tuturor categoriilor de burse este începând de luni, 20 februarie 2023, până marți 14 martie 2023 (total de 17 zile lucrătoare).

Citește mai departe...

În atenția cursanților la programele de conversie profesională organizate de facultățile din cadrul universității, beneficiari ai Proiectului ROSE

În urma semnării Contractului cu Ministerul Educației-UMPFE (primit pe data de 17.01.2023), informăm cursanții înscriși la programele de conversie profesională, organizate de facultățile din cadrul universității următoarele:

Citește mai departe...

În atenția cursanților de la toate disciplinele/programele de învățământ:

În atenția cursanților de la toate disciplinele/programele de învățământ: taxele la casieria Universității se pot achita L-V doar în intervalul orar 13.00 - 15.00 !

În atenția cursanților la programele de conversie profesională

În atenția cursanților la programele de conversie profesională (vezi aici).

Cazarea studenților IFR


Cazarea studenților IFR

Citește mai departe...

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal