ZILELE ANGLOFONIEI LA FACULTATEA DE LITERE DIN CADRUL UNIVERSITĂȚII „VASILE ALECSANDRI” DIN BACĂU

Miercuri şi joi, 06 şi 07 aprilie 2022, Facultatea de Litere a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău organizează, ca în fiecare an, o serie de activități dedicate culturii anglofone și limbii engleze, reunite sub titlul Anglophone Culture Days.

Evenimentul va include patru activități:

  • un concurs de spelling pentru studenţii de la ciclul de licenţă intitulat Colourful Shades of Meaning in Spelling (coordonatori: conf.univ.dr. Nadia Morăraşu şi lect.univ.dr. Cătălina Bălinișteanu-Furdu)
  • un concurs de traduceri pentru studenţii de la ciclul de licenţă intitulat Colourful Shades of Meaning in Translation (coordonatori: conf.univ.dr. Nadia Morăraşu şi lect.univ.dr. Cătălina Bălinișteanu-Furdu)
  • lansarea și prezentarea celui mai recent număr (14/2022) al revistei studenților anglofoni – RO-BRIT Student Journal – We Study, We Create, We Share, We Evolve  (coordonatori: lector univ.dr. Raluca Galița, conf.univ.dr. Mihaela Culea, conf.univ.dr. Andreia Suciu şi toţi membrii comitetului editorial)
  • un concurs de traduceri pentru studenţii de la ciclul de master intitulat Lost in Translation (coordonator: conf.univ.dr. Elena Ciobanu)

Let’s celebrate the English language!

Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău