UN GRUP DE ELEVI DE LA LICEUL TEHNOLOGIC „ALEXANDRU VLAHUȚĂ” DIN PODU TURCULUI ÎN VIZITĂ LA UNIVERSITATEA „VASILE ALECSANDRI” DIN BACĂU

Un grup de elevi de la Liceul Tehnologic „Alexandru Vlahuță” din Podu Turcului au vizitat Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău pentru a afla mai multe informații despre oferta educațională, posibilitățile de formare în plan profesional și dezvoltarea personală prin implicarea în activitățile extra-curriculare. Reprezentanții de la cele 5 facultăți au prezentat programele de studii, infrastructura Universității, mobilitățile programului ERASMUS+, bursele pe care Universitatea le oferă.


Studenții de la Ligă au interacționat cu elevii, le-au prezentat activitățile extra-curriculare în care se pot implica și au organizat un tur al Universității care a inclus vizita în laboratoare, Baza sportivă, Biblioteca și postul Academic TV. Activitatea face parte proiectul educațional „Povești de succes cu carte!”, realizat în parteneriat între Liceul Tehnologic „Alexandru Vlahuță” din Podu Turcului și Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prin care se intensifică canalele de informare și elevii sunt orientați în carieră.

 

 poza PD 1  POza PD 2