SIMPOZIONUL ȘTIINȚIFIC INTERNAȚIONAL ,,BUNE PRACTICE ÎN EDUCAȚIA INCLUZIVĂ” LA UNIVERSITATEA „VASILE ALECSANDRI” DIN BACĂU

Simpozionul științific internațional ,,Bune practice în educația incluzivă”, ediția a III-a, va avea loc în Aula Universității ,,Vasile Alecsandri” din Bacău, în data de 07 aprilie 2023, începând cu ora 10.00. Simpozionul este organizat în cadrul proiectului educațional internațional cu același nume.

Organizatorii sunt I.S.J. Bacău, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr. 2 Comănești și Universitatea ,,Vasile Alecsandri” din Bacău, prin Facultate de Litere și Facultatea de Științe (Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic). Printre parteneri amintim: Universitatea Liberă Internațională din Moldova, Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți (Republica Moldova), C.J.R.A.E Bacău, Colegiul Tehnic „Grigore Cobălcescu” Moineşti și Liceul Teoretic Republican „Ion Creangă” din Bălți (Republica Moldova). Atât proiectul, cât și simpozionul, își propun diseminarea bunelor practici din domeniul integrării elevilor cu cerințe educative speciale, stimularea colaborărilor profesionale dintre specialiștii din domeniul educației, precum și valorificarea experiențelor din mediul școlar incluziv.