SEMINARUL „OPORTUNITĂȚI ANTREPRENORIALE PENTRU STUDENȚII FACULTĂȚII DE ȘTIINȚE ALE MIȘCĂRII, SPORTULUI ȘI SĂNĂTĂȚII” ORGANIZAT LA UNIVERSITATEA „VASILE ALECSANDRI” DIN BACĂU

În data de 19.04.2022, în Aula Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău s-a desfășurat seminarul cu tema „Oportunități antreprenoriale pentru studenții Facultății de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății”, coordonat de lector univ. dr. Ovidiu Galeru.

Acest eveniment, organizat de FȘMSS Bacău, a fost dedicat, în special, studenților de la cele patru programe de studii, la nivel licență: educație fizică și sportivă, kinetoterapie și motricitate specială, sport și performanță motrică și terapie ocupațională.

Pentru discuțiile cu studenții au fost invitate personalități și specialiști care au confirmat în domeniile în care își desfășoară activitatea, domenii strâns legate de cele pe care viitorii absolvenți le vor solicita pe piața muncii. Aici amintim pe:

  1. Lupu Adina – director medical Spitalul Județean de Urgență din Bacău
  2. Vrînceanu Iulian – inspector de specialitate EFS la Inspectoratul Școlar Județean din Bacău
  3. Codreanu Cristan - director Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bacău
  4. Rață Marinela – coordonator clinica TheraChild Bacău
  5. Ciocoiu Cristian – manager Academia Fotbal Club Bacău „Cristian Ciocoiu”.

Prezența studenților într-un număr mare, întrebările adresate invitațiilor și discuțiile intense pe subiecte privind absorbția absolvenților pe piața muncii, posibilitățile acestora de a se dezvolta și perfecționa fie în instituții ale statului român, fie în mediu privat, de a colabora din mediu privat cu instituțiile statului etc. au reprezentat repere care au validat importanța a unor astfel de întâlniri pentru toți studenții prezenți.

Seminarul organizat pe 19 aprilie 2022 este deja la treia ediție, evidențiind importanța unui astfel de eveniment pentru actualii studenți, viitori absolvenți.

Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău