Revedere PROMOTIA 2009 Inginerie Energetică

  Facultatea de Inginerie la ceas aniversar

Revedere PROMOȚIA 2009 Inginerie Energetică

 

În data de 15.11.2019, începând cu ora 12:00, Gruparea „Alumni Vasile Alecsandri” Bacău, din cadrul Societății Cultural - Științifice „Vasile Alecsandri” din Bacău, a organizat în corpul B, etajul I, în sala BI42, evenimentul „Facultatea de Inginerie la ceas aniversar” din cadrul Facultății de Inginerie, specializarea Energetică Industrială. Absolvenții promoției s-au întâlnit pentru prima oară după momentul absolvirii, având-o ca coordonator pe doamna Aneta Hazi, prof.univ.dr.ing.

La eveniment au participat alături de absolvenți, cadre didactice din cadrul Facultății de Inginerie, prof.univ.dr.ing. Gheorghe Hazi, prof.univ.dr.ing. Petru Livinți, cof.univ.dr. ing Mihai Puiu-Berizințiu, șef lucr.dr.ing. Sorin-Gabriel Vernica,

Festivitatea a debutat prin intonarea imului Gaudeamus Igitur și al universității, după care după care psiholog Daniela Anton a adresat celor prezenți un mesaj de întâmpinare, în calitate de colaborator al societății cultural - științifice, felicitând totodată inițiativa organizatorilor. Ulterior, coordonatoarea evenimentului, prin strigarea catalogului i-a invitat pe absolvenți, colegii prezenți, să prezinte în fața auditoriului cele mai importante realizări profesionale și personale. Toți absolvenții prezenți au ținut să mulțumească profesorilor pentru formarea riguroasă, temeinică, constatare reflectată de faptul că majoritatea absolvenților lucrează în domeniul de studii absolvit, unii dintre ei ocupând funcții de conducere în categoria middle management, în cadrul unor companii de profil.

Bucuria revederii a caracterizat și această ediție, aceste întâlniri fiind prilejul de a reactualiza cu emoție pură amintirile, păstrate intacte, de a prezenta ultimele evenimente survenite și de a-și reîncărca bateriile, așa cum au precizat absolvenții, perioada studenției reprezentând o amprentă puternică asupra devenirii profesionale.

Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău