Promoția 1972 –Facultatea de Matematică – Arc peste timp. 50 de ani de la absolvire

 

Promoția 1972 –Facultatea de Matematică – Arc peste timp. 50 de ani de la absolvire

 

În data de 25.06.2022, începând cu ora 10.30, Gruparea „Alumni Vasile Alecsandri”  Bacău, din cadrul Societății Cultural - Științifice „Vasile Alecsandri” din Bacău, a organizat în corpul B, sala BI30 din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, evenimentul  „Promoția 1972 –Arc peste timp. 50 de ani de la absolvire”, a Institutului Pedagogic de 3 ani din Bacău, Facultatea  de Matematică–Fizică, specializarea Matematică. La eveniment au participat 41 din cei 102 absolvenți ai promoției, alături de două cadre didactice pensionare, prof.univ.dr. Victor BLĂNUȚĂ, lect.univ.dr. Ioan RUSU, conf.univ.dr. Marcelina MOCANU din cadrul Facultății de Științe, Departamentul de Matematică și consilier județean Ilie BÎRZU.

Evenimentul a debutat cu un moment de comemorare religioasă pentru cadrele didactice și absolvenții care au plecat spre zări mai luminoase realizat de preotul Constantin TOMOZEI.

Ulterior, psiholog Daniela ANTON a adresat celor prezenți un mesaj de întâmpinare, în calitate de colaborator al societății cultural - științifice, felicitând totodată inițiativa organizatorilor și a celor care au putut fi prezenți pentru determinare și dorința de a ține legătura cât și pentru contribuția adusă întregii comunități extinse de-a lungul anilor de activitate profesională, evidențiind și rolul societății de a intermedia astfel de momente aniversare.

Rând pe rând, fiecare dintre invitați a adresat cuvinte de recunoștință absolvenților prezenți, evocând momente atât personale cât și profesionale, fiind subliniat rolul educației în devenirea și actualizarea potențialului individual. Câțiva dintre absolvenții prezenți au ținut să mulțumească profesorilor pentru formarea riguroasă și calitățile psihopedagogice insuflate pe parcursul anilor de studii, ancore care i-au ajutat să își clădească temeinic cariere solide și de renume pentru învățământul preuniversitar băcăuan și regional.

Organizatorul principal al evenimentului profesorul Neculai TERENTE a preluat de asemenea, dorința absolvenților prezenți de a menține o cât mai strânsă legătură. Momentul final a fost marcat de fotografia de grup, urmat de petrecerea din cadrul unui restaurant.

Afiș Alumni

Foto1 alumni             

Foto 2 alumni

 Foto3 alumni