Liga Studențească din UBc organizează evenimentul „Boboc Fest” 2023

Liga Studențească, în colaborare cu Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău organizează „Boboc Fest” 2023, un eveniment destinat în special studenților din anul I. Activitatea face parte din proiectul CNFIS-FDI-2023-0088 INCLUSIVE-UBc.

Pe parcursul unei săptămâni, 2-6 octombrie 2023 se vor desfășura următoarele activități :

  • 2 octombrie: Seară de jocuri (BI30) - 18:00-21:00; „Boboc Fest” debutează cu o seară de jocuri plină de distracție, unde bobocii vor avea ocazia de socializa și de a forma primele prietenii. La începutul activității va avea loc un seminar despre oportunitățile de voluntariat și activitățile non-formale din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău și din cadrul Ligii Studențești;
  • 3 octombrie: Treasure Hunt (Campusuri UBc) - 16:00-18:00; A doua zi aduce o activitate captivantă de tip Treasure Hunt, care se va desfășura în cele 2 campusuri ale Universității „Vasile Alecsandri”. Această activitate non-formală promovează spiritul de echipă și prezintă beneficiile centrului universitar UBc
  • 4 octombrie: Workshop „Inițiere în viața de student” (Aula Universității și BI30) - 17:00-19:00; Miercuri, studenții boboci vor participa la un atelier de consiliere, prin utilizarea metodelor World-caffe și Photo voice pentru a promova valorile și beneficiile societății și învățământului incluziv.
  • 5 octombrie: Seara de sporturi (BP40) - 19:00-21:00; Ziua de joi aduce o seară dedicată activităților sportive în campusul universitar. Această activitate va promova sănătatea și bunăstarea studenților, oferind activități sportive pentru toți cei prezenți.
  • 6 octombrie: Seara chitarelor (foișoare Campus Mărășești) - 20:00; Evenimentul se încheie în stil muzical cu „Seara chitarelor”, unde studenții vor avea ocazia să se relaxeze și să se distreze într-un cadru informal și prietenos.

Pentru mai multe informații despre „Boboc Fest” și pentru înscrieri, vă rugăm să consultați:

https://www.instagram.com/liga.studenteasca.bacau/

https://www.facebook.com/ligastudenteascabacau/?locale=ro_RO

Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău