FACULTATEA DE ȘTIINȚE ALE MIȘCĂRII, SPORTULUI ȘI SĂNĂTĂȚII DIN CADRUL UBC A ORGANIZAT O MASĂ ROTUNDĂ CU TEMA „ATLETISMUL-AZI”

Studenții Facultății de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății, componenți ai Cercului studențesc „Citius, Altius, Fortius” , coordonati de prof.univ.dr. Ababei Cătălina, au participat la masa rotundă cu tema „Atletismul-azi”. Invitat special: Campioana Olimpică Anișoara CUȘMIR STANCIU, actualmente Președintele Federației Române de Atletism.


Masa rotundă s-a realizat la inițiativa Facultății de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, prin coordonatoarea Cercului științific studențesc, în colaborare cu Academia Olimpică Română, filiala Bacău și  Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bacău. Activitatea s-a desfășurat, în data de 04 martie 2022, începând cu ora 10.00, în sistem hibrid, pe platforma TEAMS a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău și la sediul DJST Bacău.

La eveniment au mai participat ca invitați, antrenori de atletism, conducători de cluburi sportive locale, oficiali ai Federației Române de Atletism. Evenimentul a fost dedicat tuturor studenților pasionați de atletism, celor care se pregătesc pentru a fi antrenori de atletism, dar și studenților care vor preda conținuturi de atletism ca viitori profesori în unitățile de învățământ.

 

p1 p2