Echipa Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău s-a clasat pe locul II la Campionatul Național Universitar de Volei Feminin

La Campionatul Național Universitar de Volei Feminin, organizat la Bacău, în perioada 10-12 mai, au participat 87 de studente de la 8 universități din țară. Echipa Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău a obținut locul 2 la această competiție, podiumul fiind completat de Universitatea „ Ovidius” din Constanța care a câștigat această ediție și Universitatea din Oradea clasată pe locul 3. Au mai participat la această ediție Universitatea „Babeș-Bolay” din Cluj-Napoca, Universitatea de Vest din Timișoara, Academia de Studii Economice din București, Universitatea Politehnica din București și Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău felicită toți participanții pentru fair-play,  implicare și spirit competitiv și mulțumește Federației Sportului Școlar si Universitar din România, Direcției pentru Sport a Județului Bacău,  Școlii Gimnaziale „George Bacovia” din Bacău, Spitalului Clinic Municipal de Urgență Moinești pentru sprijinul acordat în organizarea Campionatului Național Universitar de Volei Feminin din acest an.            Echipa de volei feminin a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău a fost pregătită și coordonată de domnii antrenori Purice Răzvan și Cazacu Aurel. Responsabil pentru organizarea acestei competiții a fost domnul conf.univ.dr. Voinea Nicolae-Lucian de la Facultatea de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății.

Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău