Balul Bobocilor la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău

Liga Studenților este onorată să anunțe cel mai așteptat eveniment organizat pentru studenți, Balul Bobocilor, care va avea loc miercuri, 29 noiembrie 2023, începând cu ora 19:00, la Teatrul de Vară „Radu Beligan” din Bacău.

Evenimentul, consacrat în calendarul academic, propune o seară excepțională dedicată noii generații de studenți, oferind oportunitatea pentru exprimarea și evidențierea talentelor. Într-un cadru festiv, Balul Bobocilor 2023 reprezintă un etalon al eleganței, promovând valorile estetice și contribuția tinerilor în peisajul academic și cultural.

Balul Bobocilor constituie un prilej de manifestare artistică, care ilustrează diversitatea talentelor din rândul bobocilor. Studenții proaspăt sosiți în mediul academic vor oferi un spectacol de înaltă ținută, evidențiindu-și trăsăturile artistice și intelectuale. Invitat special: cântărețul EMILIAN!

Liga Studențească vă invită să fiți alături de noi la Balul Bobocilor 2023, un eveniment care marchează nu doar debutul academic al bobocilor, ci și contribuția lor la mediul socio-cultural și artistic.

Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău