ATELIER „PR YOU! CUM SĂ ÎȚI CONSTRUIEȘTI BRANDINGUL PERSONAL?”

Joi, 29 septembrie 2022, pe platforma Teams a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău a avut loc atelierul „PR You! Cum să îți construiești brandingul personal?” în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2022-0069 BE-UBc.  La activitate au participat elevi și profesori de la liceele partenere: Liceul „Carol I” din Bicaz, Liceul „Gheorghe Ruset Roznovanu” din Roznov, Liceul tehnologic „Al. I. Cuza” din Panciu și Liceul „Jacques M. Elias” din Sascut.


Invitații speciali Anda ADAM, Cristina BELCIU și Mădălin SÂRBU au dezbătut cele mai actuale tendințe privind brandul personal, statutul influencerilor, provocările cu care se confruntă o persoană publică. De asemenea, au fost punctate motivele pentru care tinerii trebuie încurajați să își definească brandul personal, beneficiile pe care ți le poate asigura o identitate bine definită și o imagine consolidată în fața publicului. Toate acestea trebuie realizate din perspectiva valorilor personale, a abilităților și pasiunilor care definesc tânăra generație.

Experiențele personale împărtășite, provocările întâlnite în carieră, gestionarea relațiilor de colaborare, dar și interacțiunea cu mass-media au fost câteva din întrebările la care invitații au răspuns, intrând în dialog cu experții din cadrul proiectului, specialiști în comunicare, studenții universității și elevii din grupul-țintă.

Activitatea a fost apreciată de către participanți, care au avut ocazia de a interacționa cu personalități recunoscute în mediul online, fiind considerate modele de succes în promovarea activității profesionale.

pry1 pry2