07.12.2021

În atenția studenților și absolvenților

Specializările: Inginerie Industrială, Tehnologia  Construcțiilor de Mașini, Ingineria și Managementul Calității, Inginerie Biochimică, Ingineria Produselor Alimentare, Echipamente și Procese Industriale, Știința, Ingineria Produselor Alimentare Ecologice și Chimia Moleculelor Bioactive

Având în vedere colaborarea dintre Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău și S.C. BARLETA SR.L., în cadrul proiectului PRO-PRACTICA, vă informăm cu privire la oferta de locuri de muncă a S.C. BARLETA S.R.L.

Posturi:

  1. inginer chimist ;
  2. inginer mecanic ;
  3. operator introducere, validare și prelucrare date ;
  4. conducător utlilaj (CNC).

Studenții și absolvenții interesați vor depune un CV la Departamentul Resurse Umane a S.C. BARLETA S.R.L., e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până pe data de 15.01.2022.

Pentru relații suplimentare referitoare la activitatea S.C. BARLETA S.R.L. puteți contacta următoarele cadre didactice :

Conf. dr. ing. Lăcrămioara RUSU (sala LIB, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. );

Conf. dr. ing. Maria-Crina RADU (sala BP 14, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).

 

 

 

12.05.2021

În atenția absolvenților

Specializările:

1.Tehnologia  Construcțiilor de Mașini

  1. Echipamente și Procese Industriale

Având în vedere colaborarea dintre Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău și SC ALBRAU PROD SA, Onești,  în cadrul proiectului PRO-PRACTICA, vă informăm cu privire la oferta de angajare pentru postul de Inginer mecanic.

Studenții și absolvenții interesați vor transmite un CV la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până pe data de 30.07.2021.

Pentru relații suplimentare referitoare la profilul candidatului vă puteți adresa

d-nei Director General Ing. Luminița Martin (e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel. + 4 0372 706 480)