ANUNȚURI PENTRU STUDENȚI

Anul universitar 2020 - 2021

ANUNȚ SELECȚIE STUDENȚI ÎN CADRUL PROIECTULUI DE COLABORARE CU UNIVERSITATEA DE ŞTIINŢE APLICATE VAN HALL LARENSTEIN DIN OLANDA

Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău organizează, în perioada 14-21 aprilie 2021, selecția a 10 studenţi, pentru a participa în cadrul unui parteneriat încheiat între Universitatea de Ştiinţe Aplicate Van Hall Larenstein din Olanda şi Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, cu scopul de a desfășura activități de teren în Moineşti, România.

Aceste activităţi se vor desfăşura în perioada 23 aprilie 2021 – 18 iunie 2021 şi vor fi retribuite de către partenerul din Olanda, conform acordului nr. 4095/26.03.2021. Detalii privind activităţile care vor fi desfăşurate se regăsesc în Anexa ataşată (.pdf).

Detalii suplimentare în document (.pdf)

 

Oferte de burse de studii sau cercetare 2021/2022

Agentia de Credite si Burse de Studii (www.roburse.ro) ofera burse pentru persoanele care, in anul urmator, doresc sa faca un stagiu de studii sau de cercetare in strainatate.

Termenele limita de transmitere on-line a candidaturilor sunt:
05 aprilie: MBA Coreea, Azerbaijan, Mongolia, Turkmenistan
14 aprilie: Slovacia NSP
15 aprilie Slovacia SAS
29 aprilie: Bulgaria, Polonia
30 iunie: Iordania
 
Bursele se adreseaza studentilor, masteranzilor, doctoranzilor, cadrelor didactice si cercetatorilor si se pot acorda pentru stagii precum:
- cursuri de vară;
- studii (de licență, masterat sau doctorat) parțiale (3-10 luni) sau complete (includ și an pregatitor pentru învățarea limbii);
- cercetare sau specializare.
 

Prin bursa se poate asigura:

- de partea primitoare - scolarizare, de obicei cazare și masă, uneori asigurare medicală;
- de partea romana, pentru stagiile mai mari de 3 luni, transportul internațional și un supliment lunar în valută.


Dosarele de candidatura se pot transmite electronic, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Persoanele interesate ne pot contacta la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0213101905.

Pachetul cu informații poate fi descărcat de AICI.

 

Anunț angajare

afis oferta munca 2021

IMPORTANT!!!

Toți studenții din anul I care nu au la dosar actele de studii în original sunt rugați să le aducă până pe data de 15 martie 2021.
Actele se vor aduce personal la Secretariat în baza unei programări telefonice la 0234.580.170 sau 0234.542.411 interior 160.

Pentru studiile de licență, actele necesare sunt:
  • diploma de bacalaureat;
  • foaia matricolă de liceu;
  • certificatul de naștere;
  • adeverința medicală.

Pentru studiile de master, actele necesare sunt:
  • diploma de bacalaureat;
  • diploma de licență și suplimentul la diplomă SAU adeverința de licență dacă nu a fost eliberată diploma;
  • certificatul de naștere;
  • adeverința medicală.
De asemenea, studenții vor primi carnetul de student și legitimația. Pentru acestea vor fi necesare 2 fotografii (format 3/4).

STUDENȚII CARE NU VOR DEPUNE ACTELE ÎN PERIOADA MENȚIONATĂ, NU VOR FI ELIGIBILI PENTRU PRIMIREA BURSELOR AFERENTE SEMESTRULUI II, AN UNIVERSITAR 2020-2021.

 

În atenția studenților an I, an univ. 2020/2021 – Nivel I universitar

Studenții care doresc să urmeze modulul psihopedagogic, în vederea certificării unei cariere didactice, se pot înscrie la acest program în perioada 05.10.2020-16.10.2020, prin completarea fișei de înscriere de la linkul următor:
    https://www.ub.ro/dppd/programe-de-formare-psihopedagogica/program-de-formare-initiala/anunturi-studenti (Fișa de înscriere Nivel I și II universitar (licență+master))
Fișele se vor colecta electronic de către șefii de grupă și se trimit arhivate pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 16.10.2020.
Studenții care au optat deja pentru acest modul, în perioada de confirmare la facultate, sunt rugați să trimită de asemenea, fișa de înscriere, prin șefii de grupă.

În atenția masteranzilor an I, an univ. 2020/2021 – universitar
Studenții care doresc să urmeze modulul psihopedagogic, în vederea certificării unei cariere didactice sunt rugați să studieze linkul următor:
    https://www.ub.ro/dppd/programe-de-formare-psihopedagogica (pentru masteranzii admiși în anul I - Nivel II universitar)
și să trimită actele necesare până la 16.10.2020 pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. conform cerințelor din link.

 

Linkuri utile

 

INFORMAȚII UTILE: 

INFORMAȚII PRIVIND DESFĂȘURAREA ACTIVITĂȚII DIDACTICE ȘI DE FINALIZARE A STUDIILOR, PENTRU ANUL UNIV. 2019 - 2020

 

Program secretariat