CERERE TIP

 

ANUNȚURI PENTRU STUDENȚI

Selecție ERASMUS+

Noua selecție pentru mobilitățile ERASMUS+ aferente anului universitar 2023-2024 se desfășoară în perioada 28 februarie - 24 martie 2023. Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați secțiunea Relații internaționale.

Competiția studențească Formula Student Romania

Studenții de la Facultatea de Inginerie a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău sunt invitați să participe la prima ediţie a competiţiei Formula Student România, organizată sub patronajul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi" din Iaşi, de Asociaţia Profesională „Research in Mechanical Engineering". Formula Student România este o competiție internațională, la care studenții vor participa la concurs cu un monopost proiectat și realizat de ei, după regulamentul internațional „Formula Student”/„Formula SAE”.

Competiția se va desfășura în perioada 31 iulie-05 august 2023, la Speed Park Bacău. Înscrierile se fac până pe 06.03.2023, ora 16.
Mai multe detalii pe www.formula student.ro sau la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Anunțul competiției.

Conversie profesională

În atenția cursanților la programele de conversie profesională (vezi aici).

Anunțuri angajare

Compania Formel D Romania SRL face angajări

Tehnician cal. Bacau


Anunț de angajare din partea colaboratorilor noștri: un post inginer energetician in cadrul firmei Grunman Energy (cu sediul la General Proiect), din grupul Dedeman.
Detalii în următorul link: Anunț angajare inginer Grunman Energy

Societatea MARSTE angajează un inginer pe parted de dvize și un inginer pe partea de proiectare.
Date de contact: +40744396033 Cartas Titi
 

Societatea AGRICOLA INTERNATIONAL S.A angajează absolvenți promoția 2022 - programe de licență sau master, în urmatoarele specializări:

  • ENERGETICĂ INDUSTRIALĂ
  • INGINERIA PRODUSELOR ALIMENTARE
  • CONTABILITATE ȘI INFORMATICĂ DE GESTIUNE
Relații la telefon 0234 577 600 - Interior - 1159
Asteptăm CV-urile pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Aerostar angajare

 

Compania INSTA Electric SA, cu sediul în Focșani, firma cu tradiție de 40 de ani în proiectarea și fabricarea de aparataj electric de joasă tensiune pentru clienți din Germania, Elveția și România, dorește să facă angajări, conform anunțului de mai jos.

În plus față de anunțul de angajare firma oferă studenților posibilități de practică în companie și /sau contracte part-time pentru dezvoltarea unor proiecte specifice on-site (la sediul companiei sau la sediul uneia dintre companiile germane și elvețiene din grupul de firme din care fac parte) și remote; on-the-job training pentru tinerii absolvenți care se angajează în compania INSTA Electric SA.
Prezentare companie
Anunț angajare
 

SC SMS ALLEX SERV SRL, cu sediul în Bacău, str. Ion Ionescu de la Brad, 84, punct de lucru Gherăești - Bacău angajează inginer - responsabil tehnic în cadrul diviziei de montaje structuri sticlă. Sunt necesare cunoștințe de operare software 2D și 3D (Autocad, Solidworks...) și o minimă experiență  într-un  domeniu tehnic. Trimite CV la e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0711977488.

 

Scurt tutorial Microsoft Teams

Pentru informații utile vă rugăm să urmăriți secțiunea „Studenți”

Linkuri utile

 

Program secretariat