CERERE TIP

 

ANUNȚURI PENTRU STUDENȚI

Energy Challenge

Start la cea de-a IX-a ediţie a competiţiei Energy Challenge, competitie care urmăreşte dezvoltarea creativității și abilităţilor studenților, conturând cadrul ideal unde acestia își pot testa ideile și cunoștințele. 4 teme de interes major pentru această perioadă: Eficienţă Energetică şi Optimizare Reţea, Energie Verde, Digital&Smart şi Produse şi Servicii Clienţi.
Mai multe detalii veți afla Marți, 28.11.2022, de la ora 13 în sala DP 17, la prezentarea competiției, realizată de către un reprezentant al companiei E.ON.

Energy Challenge 22 23

Conversie profesională

În atenția cursanților la programele de conversie profesională (vezi aici).

Cazare în cămin, anul universitar 2022-2023

Lista studenților care beneficiază de cazare în cămin în anul universitar 2022-2023

Școala de vară

Universitatea Tehnică din Viena organizează, în perioada 19-23 septembrie 2022, Școala de vară Digital Humanism, dedicată studenților la master (nivel avansat) și celor de la doctorat, care studiază în domeniul științelor umaniste, sociale, tehnice și științelor inginerești.
Link-ul către pagina internet a școlii de vară este https://dighum.ec.tuwien.ac.at/summerschool2022/

Anunț organizare școală de vară

Programul „EURO 200”

Studenții cu vârsta până în 26 de ani, ale căror familii realizează venituri brute lunare sub 250 lei pe membru de familie, pot solicita acodarea sprijinului finanaciar pentru achiziționarea unui calculator personal nou. Ajutorul financiar reprezintă echivalentul în lei a 200 Euro și se acordă o singură dată în cadrul unei familii.

Informații privind înscrierea în programul „Euro 200”
Cerere pentru ajutor financiar
Declarație de venituri
 

Anunțuri angajare

Anunț de angajare din partea colaboratorilor noștri: un post inginer energetician in cadrul firmei Grunman Energy (cu sediul la General Proiect), din grupul Dedeman.
Detalii în următorul link: Anunț angajare inginer Grunman Energy

Societatea MARSTE angajează un inginer pe parted de dvize și un inginer pe partea de proiectare.
Date de contact: +40744396033 Cartas Titi
 

Societatea AGRICOLA INTERNATIONAL S.A angajează absolvenți promoția 2022 - programe de licență sau master, în urmatoarele specializări:

  • ENERGETICĂ INDUSTRIALĂ
  • INGINERIA PRODUSELOR ALIMENTARE
  • CONTABILITATE ȘI INFORMATICĂ DE GESTIUNE
Relații la telefon 0234 577 600 - Interior - 1159
Asteptăm CV-urile pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Aerostar angajare

 

Compania INSTA Electric SA, cu sediul în Focșani, firma cu tradiție de 40 de ani în proiectarea și fabricarea de aparataj electric de joasă tensiune pentru clienți din Germania, Elveția și România, dorește să facă angajări, conform anunțului de mai jos.

În plus față de anunțul de angajare firma oferă studenților posibilități de practică în companie și /sau contracte part-time pentru dezvoltarea unor proiecte specifice on-site (la sediul companiei sau la sediul uneia dintre companiile germane și elvețiene din grupul de firme din care fac parte) și remote; on-the-job training pentru tinerii absolvenți care se angajează în compania INSTA Electric SA.
Prezentare companie
Anunț angajare

 

SC SMS ALLEX SERV SRL, cu sediul în Bacău, str. Ion Ionescu de la Brad, 84, punct de lucru Gherăești - Bacău angajează inginer - responsabil tehnic în cadrul diviziei de montaje structuri sticlă. Sunt necesare cunoștințe de operare software 2D și 3D (Autocad, Solidworks...) și o minimă experiență  într-un  domeniu tehnic. Trimite CV la e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0711977488.

 

Linkuri utile

 

Program secretariat