CERERE TIP

 

ANUNȚURI PENTRU STUDENȚI

Anul universitar 2020 - 2021

Desfășurarea activităților didactice practice începând cu data de 05 mai 2021

• În baza Legii nr. 87/16.04.2021, pentru aprobarea OUG nr. 141/2020, privind instituirea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului de învățământ și pentru modificarea și completarea Legii educației naționale, nr. 1/2011, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 403 din 16 aprilie 2021, Partea I,
• În urma avizului Direcției de Sănătate Publică Bacău, din data de 28 aprilie 2021,
• Conform hotărârii Senatului Universitar din data de 29 aprilie 2021,

Începând de miercuri, 05 mai 2021, o parte din activitățile didactice practice se vor desfășura la sediul Facultății, după orarul afișat pentru fiecare grupă/ program de studii.
Rugăm studenții să nu se prezinte la sediul Facultății dacă prezintă simptome specifice COVID-19, să respecte regulile de distanțare și fluxurile marcate în Facultate.
Studenții care au nevoie de cazare se vor adresa serviciului social, email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Informatii privind cererile de cazare, contracte se găsesc pe pagina universității https://www.ub.ro/studenti/camin.

 

Oferte de burse de studii sau cercetare 2021/2022

Agentia de Credite si Burse de Studii (www.roburse.ro) ofera burse pentru persoanele care, in anul urmator, doresc sa faca un stagiu de studii sau de cercetare in strainatate.

Termenele limita de transmitere on-line a candidaturilor sunt:
05 aprilie: MBA Coreea, Azerbaijan, Mongolia, Turkmenistan
14 aprilie: Slovacia NSP
15 aprilie Slovacia SAS
29 aprilie: Bulgaria, Polonia
30 iunie: Iordania
 
Bursele se adreseaza studentilor, masteranzilor, doctoranzilor, cadrelor didactice si cercetatorilor si se pot acorda pentru stagii precum:
- cursuri de vară;
- studii (de licență, masterat sau doctorat) parțiale (3-10 luni) sau complete (includ și an pregatitor pentru învățarea limbii);
- cercetare sau specializare.
 

Prin bursa se poate asigura:

- de partea primitoare - scolarizare, de obicei cazare și masă, uneori asigurare medicală;
- de partea romana, pentru stagiile mai mari de 3 luni, transportul internațional și un supliment lunar în valută.


Dosarele de candidatura se pot transmite electronic, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Persoanele interesate ne pot contacta la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0213101905.

Pachetul cu informații poate fi descărcat de AICI.

 

Cursuri de limba franceză

Pentru cei interesați de îmbunătățirea cunonștințelor de limbă franceză: cursuri on line pentru ingineri.

 

 

Anunț angajare

Anunt CERSANIT ROMANIA SA 1

IMPORTANT!!!

Toți studenții din anul I care nu au la dosar actele de studii în original sunt rugați să le aducă până pe data de 15 martie 2021.
Actele se vor aduce personal la Secretariat în baza unei programări telefonice la 0234.580.170 sau 0234.542.411 interior 160.

Pentru studiile de licență, actele necesare sunt:
  • diploma de bacalaureat;
  • foaia matricolă de liceu;
  • certificatul de naștere;
  • adeverința medicală.

Pentru studiile de master, actele necesare sunt:
  • diploma de bacalaureat;
  • diploma de licență și suplimentul la diplomă SAU adeverința de licență dacă nu a fost eliberată diploma;
  • certificatul de naștere;
  • adeverința medicală.
De asemenea, studenții vor primi carnetul de student și legitimația. Pentru acestea vor fi necesare 2 fotografii (format 3/4).

STUDENȚII CARE NU VOR DEPUNE ACTELE ÎN PERIOADA MENȚIONATĂ, NU VOR FI ELIGIBILI PENTRU PRIMIREA BURSELOR AFERENTE SEMESTRULUI II, AN UNIVERSITAR 2020-2021.

 

În atenția studenților an I, an univ. 2020/2021 – Nivel I universitar

Studenții care doresc să urmeze modulul psihopedagogic, în vederea certificării unei cariere didactice, se pot înscrie la acest program în perioada 05.10.2020-16.10.2020, prin completarea fișei de înscriere de la linkul următor:
    https://www.ub.ro/dppd/programe-de-formare-psihopedagogica/program-de-formare-initiala/anunturi-studenti (Fișa de înscriere Nivel I și II universitar (licență+master))
Fișele se vor colecta electronic de către șefii de grupă și se trimit arhivate pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 16.10.2020.
Studenții care au optat deja pentru acest modul, în perioada de confirmare la facultate, sunt rugați să trimită de asemenea, fișa de înscriere, prin șefii de grupă.

În atenția masteranzilor an I, an univ. 2020/2021 – universitar
Studenții care doresc să urmeze modulul psihopedagogic, în vederea certificării unei cariere didactice sunt rugați să studieze linkul următor:
    https://www.ub.ro/dppd/programe-de-formare-psihopedagogica (pentru masteranzii admiși în anul I - Nivel II universitar)
și să trimită actele necesare până la 16.10.2020 pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. conform cerințelor din link.

 

Linkuri utile

 

INFORMAȚII UTILE: 

INFORMAȚII PRIVIND DESFĂȘURAREA ACTIVITĂȚII DIDACTICE ȘI DE FINALIZARE A STUDIILOR, PENTRU ANUL UNIV. 2019 - 2020

 

Program secretariat