FSE 5

INFORMAȚII IMPORTANTE:

 

ADMITERE 2020 (ONLINE*)

 

REZULTATE PROVIZORII ADMITERE - SESIUNEA IULIE 2020

 


Înscrie-te la concursul de admitere pe www.admitere.ub.ro ! După ce te înregistrezi pe platformă, la unul dintre pașii pe care îi parcurgi, vei putea achita taxa de admitere cu ajutorul cardului.

Suport tehnic: 0728091777

*Candidații care nu dispun de mijloace tehnice se pot prezenta la sediul facultății, unde se pot înscrie online (luni-vineri, orele 9-15 și sâmbătă, orele 9-12).

Pentru mai multe detalii click AICI.

IMPORTANT!!! Dacă ești din Republica Moldova și candidezi pe locurile destinate românilor de pretutindeni, acceseză http://arp.ub.ro/.

 

 
NOUA STRUCTURĂ A ANULUI UNIVERSITAR 2019 - 2020 (APROBATĂ 04 MAI 2020)

Au fost aprobate noile structuri ale anului universitar 2019 - 2020 pentru studii de licență și masterat. Aici veți găsi informații despre perioadele de susținere a examenelor, restanțelor și reexaminărilor, din anul curent și din anii anteriori și a examenelor de finalizare a studiilor (licență și disetație).

  • Structură an studii universitare de licenţă PDF

  • Structură an studii universitare de masterat PDF


 

INFORMAȚII PRIVIND DESFĂȘURAREA ACTIVITĂȚII DIDACTICE ȘI DE FINALIZARE A STUDIILOR, PENTRU ANUL UNIV. 2019 - 2020

  • Ghid desfășurare activități didactice și de finalizare a sem II, anului universitar și studiilor la nivelul Universității Vasile Alecsandri din Bacău PDF
  • Completări specifice Facultății de Științe Economice PDF


 

Învăţământul superior economic a fost lansat în anul 1990 în cadrul Facultăţii de Litere şi Ştiinţe, componentă a Universităţii din Bacău (în prezent Universitatea,,Vasile Alecsandri” din Bacău) şi a fost reprezentat de specializarea Marketing.

La momentul actual, programele de studii oferite de Facultatea de Ştiinţe Economice - înfiinţată în anul 2004 - sunt: pentru studii de licenţă: Administrarea afacerilor, Contabilitate şi informatică de gestiune şi Marketing; iar pentru studii universitare de master: Contabilitate, audit şi expertiză contabilă, Managementul şi administrarea afacerilor mici şi mijlocii şi Marketing şi comunicare în afaceri.

Misiunea Facultăţii de Ştiinte Economice este didactică şi de cercetare ştiinţifică.

Conţinutul programelor academice, metodele de predare şi infrastructura facultăţii răspund exigenţelor unui învăţământ academic modern, Facultatea de Ştiinţe Economice fiind o prezenţă activă şi dinamică în sistemul academic naţional şi în viaţa economică şi socială.