Noutati Erasmus+

S-a lansat Calendarul de selecţie a studenţilor pentru mobilităţi ERASMUS+ în anul universitar 2024-2025, ambele semestre!

Detalii


ACCES PLATFORMĂ MICROSOFT TEAMS

Pentru accesul pe platforma Microsoft Teams vă rugăm să urmați pașii prezentați în: TUTORIAL ACCES PLATFORMĂ TEAMS

Link


ORARE - semestrul II, an universitar 2023-2024

Studii universitare de licenta si masterat

Link


Bine ați venit la Facultatea de Științe Economice

Explorați oportunitățile noastre academice

Facultatea de Științe Economice oferă programe de studiu care răspund nevoilor actuale ale pieței, combinând teoria economică cu aplicabilitate practică. Avem o tradiție bogată în educația economică și ne angajăm să formăm următoarea generație de lideri în domeniul economic.

 

FSE 5     

 

DESPRE FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE

Învăţământul superior economic a fost lansat în anul 1990 în cadrul Facultăţii de Litere şi Ştiinţe, componentă a Universităţii din Bacău (în prezent Universitatea,,Vasile Alecsandri” din Bacău) şi a fost reprezentat de specializarea Marketing.

La momentul actual, programele de studii oferite de Facultatea de Ştiinţe Economice - înfiinţată în anul 2004 - sunt: pentru studii de licenţă: Administrarea afacerilor, Contabilitate şi informatică de gestiune şi Marketing; iar pentru studii universitare de master: Contabilitate, audit şi expertiză contabilă, Managementul şi administrarea afacerilor mici şi mijlocii şi Marketing şi comunicare în afaceri.

Misiunea Facultăţii de Ştiinte Economice este didactică şi de cercetare ştiinţifică.

Conţinutul programelor academice, metodele de predare şi infrastructura facultăţii răspund exigenţelor unui învăţământ academic modern, Facultatea de Ştiinţe Economice fiind o prezenţă activă şi dinamică în sistemul academic naţional şi în viaţa economică şi socială.