ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR SPORTIVI DE PERFORMANȚĂ

 

 

 

                      ANUNȚ IMPORTANT ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR SPORTIVI DIN ANII I, II, III DE STUDIU CARE BENEFICIAZA DE SCUTIRE FRECVENȚĂ ȘI PRELUNGIRE DE SESIUNE PE SEM. I (AN UNIV. 2022-2023)-afișat 01-02-2023

            * 10-12 februarie 2023 - perioadă specială aprobată pentru efectuarea activitatăților practice la disciplinele Aplicații in discipline sportive de iarna (II, III din II) și Teoria și practica sporturilor de iarna (I, II din I, III din I). Studenții sportivi care doresc sa beneficieze de această aprobare trebuie să depună cerere la secretariatul facultății până la data de 06.02.2023 prin care solicită efectuarea activităților practice în perioada menționată mai sus.

           * 17-19 februarie 2023 - perioadă specială aprobată pentru efectuarea activitatăților practice la disciplinele Aplicații in discipline sportive de iarna (II, III din II) și Teoria și practica sporturilor de iarna (I, II din I, III din I). Studenții sportivi care doresc sa beneficieze de această aprobare trebuie să depună cerere la secretariatul facultății până la data de 13.02.2023 prin care solicită efectuarea activităților practice în perioada menționată mai sus.

  

 

 

SOLICITĂRILE DE SCUTIRE DE FRECVENȚĂ ȘI PRELUNGIRE DE SESIUNE PENTRU ANUL UNIVERSITAR 2022-2023, SE VOR TRANSMITE ONLINE, ÎN FORMAT SCANAT, PE ADRESA DE E-MAIL A FACULTĂȚII (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.), PRIN FAX, PE FORMAT HÂRTIE, LA NR. DE TELEFON 0234-517715 SAU POT FI DEPUSE IN ORIGINAL DIRECT LA SECRETARIATUL FACULTATII, PÂNĂ LA DATA DE 31.10.2022 (TERMEN LIMITĂ).  NU SE ACCEPTĂ NICIO SOLICITARE TRANSMISĂ DE INSTITUȚIILE DE SPECIALITATE, DACĂ NU ESTE CONFORM MODELELOR STABILITE LA NIVELUL FACULTĂȚII SAU TRANSMISĂ DUPĂ DEPĂȘIREA TERMENULUI STABILIT.

 

  • Pentru sportivi incluși în pregătire centralizată în cadrul loturilor olimpice și naționale - descarcă solicitare AICI

 

  • Pentru celelalte categorii de sportivi (cluburi, asociații, divizii)  - descarcă solicitare AICI