DEPARTAMENTUL DE EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI PERFORMANȚĂ SPORTIVĂ

1. Prof.univ.dr. DOBRESCU Tatiana Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
2. Prof.univ.dr. ABABEI Radu Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
3. Prof.univ.dr. BALINT Gheorghe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
4. Prof.univ.dr. ACSINTE Alexandru Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
5. Conf.univ.dr. ALEXE Cristina Ioana Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
6. Conf.univ.dr. RAȚĂ Bogdan-Constantin Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
7. Conf.univ.dr. ȘUFARU Constantin Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
8. Conf.univ.dr. OCHIANĂ Nicolae Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
9. Conf.univ.dr. DRĂGOI Cristian-Corneliu Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
10. Conf.univ.dr. SAVA Mihai-Adrian Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
11. Conf.univ.dr. VOINEA Nicolae-Lucian Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
12. Lector univ.dr. MILON Alexandra-Gabriela Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
13. Lector univ.dr. VULPE Ana-Maria Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
14. Lector univ.dr. VOROVENCI Carmina-Mihaela Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
15. Lector univ.dr. GALERU Ovidiu Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
16. Lector univ.dr. CIOCAN Vasile-Cătălin Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
17. Lector univ.dr. PAVEL Silviu-Ioan Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
18. Lector univ.dr. CIUNTEA Mihai-Lucian Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
 

DEPARTAMENTUL DE KINETOTERAPIE ȘI TERAPIE OCUPAȚIONALĂ

1. Prof.univ.dr. ABABEI Cătălina Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
2. Prof.univ.dr. COTÎRLEȚ Adrian-Valentin Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
3. Conf.univ.dr. RAVEICA Gabriela Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
4. Conf.univ.dr. OCHIANĂ Gabriela Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
5. Conf.univ.dr. BALINT Nela-Tatiana Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
6. Conf.univ.dr. CULEA Cătălina-Mihaela Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
7. Conf.univ.dr. RAȚĂ Marinela Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
8. Conf.univ.dr. SANDOVICI Anișoara Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
9. Conf.univ.dr. STOICA Cristina-Elena Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
10. Conf.univ.dr. ALEXE Dan-Iulian Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
11. Conf.univ.dr. DOBRECI Daniel-Lucian Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
12. Conf.univ.dr. LUPU Gabriel-Stănică Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
13. Conf.univ.dr. MAREȘ Gabriel Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
14. Lector univ.dr. CRISTUȚĂ Alina-Mihaela Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
15. Lector univ.dr. ȘLICARU Adina-Camelia Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
16. Lector univ.dr. ANGHEL Mihaela Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
17. Asist.univ.dr. ANTOHE Bogdan Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.