Studenți

Index articole

ANUL UNIVERSITAR 2022 - 2023

 

important Șefii de grupă sunt invitați să ridice planificarea examenelor de la camera D203.

 

Afis Mate Info v3

EVENIMENT ORGANIZAT DE CENTRUL DE CERCETĂRI „MATEMATICĂ SI INFORMATICĂ”

Centrul de cercetări „Matematică şi Informatică” vă invită luni, 21 noiembrie 2022, începând cu ora 11, în Aula Vasile Alecsandri, la conferinţa intitulată „Provocarea calculului”. Invitat: d-nul lector univ. dr. Marian BARONI, de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2022-0208: Dezvoltarea capacității de cercetare a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău prin consolidarea infrastructurii, colaborare și abordarea unor tematici multidisciplinare.

 

Eveniment online - Oracle Academy pentru studenti - 24 Noiembrie 2022 

In data de 24 noiembrie 2022, intervalul 15:00 – 17:00, urmeaza sa aiba loc evenimentul online Oracle Academy Open Doors pentru studenti.

Ca si anul trecut vor avea loc prezentari despre programul Oracle Academy, despre cum sa-si faca un CV si cum sa se prezinte la interviu (prezentare facuta de echipa de recrutare), cum sa negocieze si discutia finala despre posibilitatea de a participa la Oracle Academy Club.

Studentii interesati, care NU sunt in anul 1 SI nu au mai parcurs acest eveniment, sunt rugati sa contacteze indrumatorul de an, pana pe data de 17.11.2022.

 

Studentii care au aprobari de an suplimentar/reinmatriculari/an superior, pot veni sa isi ridice echivalarile.

 

important  LISTA CU STUDENȚII FACULTĂȚII DE ȘTIINȚE CARE BENEFICIAZA DE CAZARE ÎN CĂMINELE UNIVERSITĂȚII, DUPA CONTESTATII - descarcă