Despre Facultatea de Științe

Deschiderea noului an universitar va avea loc in data de 05 Octombrie 2020, ora 11:00, pe platforma Microsoft TEAMS.

În atenția studenților an I, an univ. 2020/2021 – Nivel I universitar

Studenții care doresc să urmeze modulul psihopedagogic, în vederea certificării unei cariere didactice, se pot înscrie la acest program în perioada 05.10.2020-16.10.2020, prin completarea fișei de înscriere de la linkul următor:

https://www.ub.ro/dppd/programe-de-formare-psihopedagogica/program-de-formare-initiala/anunturi-studenti  ( Fișa de înscriere Nivel I și II universitar (licență+master))

Fișele se vor colecta electronic de către șefii de grupă și se trimit arhivate pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 16.10.2020.

Studenții care au optat deja pentru acest modul, în perioada de confirmare la facultate, sunt rugați să trimită de asemenea, fișa de înscriere, prin șefii de grupă.

 

În atenția masteranzilor an I, an univ. 2020/2021 – universitar

Studenții care doresc să urmeze modulul psihopedagogic, în vederea certificării unei cariere didactice sunt rugați să studieze linkul următor

 https://www.ub.ro/dppd/programe-de-formare-psihopedagogica

și să trimită actele necesare până la 16.10.2020 pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  conform cerințelor din link.

ÎNDRUMARUL STUDENTULUI

Pentru un debut mai ușor în viața de student, răsfoiește următorul GHID.

AncaElena
În atenția absolvenților promoției 2019


Adresa online unde poate fi completat chestionarul referitor la gradul de inserție a promoției 2019 o puteți accesa pe acest link.

Pentru un acces mai facil la chestionar puteți instala din google play sau apple store orice aplicație care facilitează citirea de QR coduri, dupa instalare deschideți aplicația, scanați codul de mai jos apoi veți fi direcționat către chestionar.

                                                           

satisfactie studenti

Vă mulțumim!

 

GHID privind norme metodologice pentru desfășurarea activității didactice, finalizarea semestrului II, a anului universitar 2019 – 2020 și finalizarea studiilor în anului universitar 2019 – 2020 - descarcă

Normele Facultății de Științe pentru colocvii/examene/restanțe/reexaminări/diferențe - descarcă

Normele Facultății de Științe pentru examenele de finalizare studii - descarcă

Studii universitare de LICENTA - 3 ani

Informatica - învățământ cu frecvență
Informatica - frecvență redusă
Matematică
Biologie
Ecologie și protecția mediului

Departamentul pentru pregătirea personalului didactic

Studii universitare de MASTER- 2 ani

Informatica aplicată în știinte si tehnologie
Informatică aplicată

Matematică didactică
Valorificarea resurselor biologice și protecția mediului
Biologie medicală - Program creditat de Ordinul Biochimistilor, Biologilor si Chimistilor in Sistemul Sanitar din Romania (OBBCSSR)
                                                       

Facultate afiliată la Informatics Europe în perioada 2014 - 2018 
http://www.informatics-europe.org/

                           

 

City Hackathon Bacău, 23-24 noiembrie 2017

City Hackaton flyerUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău împreună cu Agenția de Dezvoltare Locală Bacău şi Centrul de Dezvoltare Urbană și Teritorială, organizează în perioada, 23-24 noiembrie 2017,  concursul de programare City Hackathon. Deschiderea evenimentului va avea loc joi, 23 noiembrie în Aula „Vasile Alecsandri”, începând cu orele 12:30.Înscrierile se fac folosind linkul -https://goo.gl/forms/GRIjmZ6B1hgS8j5q2

Soluțiile dezvoltate de concurenţi vor putea fi finalizate până la evenimentul final, care va avea loc miercuri, 29 noiembrie 2017. 

 

 

2017 IT Engineering Contest (iTEC) Timișoara

iTEC este un concurs dedicat atât studenților, cât și elevilor pasionați de domeniul IT, organizat de Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnica din Timișoara. Ajuns în iarna anului 2017 la ediția cu numărul 11, concursul reunește în fiecare an peste 200 de participanți, aducând în contact mediulacademic cu cel economic din acest domeniu prin intermediul companiilor partenere.

Detalii pe pagina concursului https://itec.ligaac.ro/

 

Examene finalizare studii sesiunea de toamna 2016-2017

PROGRAMARE ORARA EXAMENE DE LICENTA SI DISERTATIE 14.09.2017

EXAMENELE DE LICENȚĂ ȘI DISERTAȚIE,  SESIUNEA SEPTEMBRIE 2017 SE VOR SUSȚINE IN DATA DE 14.09.2017 PENTRU TOATE PROGRAMELE  DE STUDII LA CARE SUNT ÎNSCRIȘI CANDIDAȚI (Informatică, Biologie, IAST, Biologie medicală)

Inscrierile la examenele de licenta/disertatie pt sesiunea toamna 2017 se fac in perioada: 07.08-11.08.2017

Acte necesare inscriere licenta
Acte necesare inscriere disertatie