NOU! - Angajari, Stagii, Cursuri, Evenimente

Index articole

 

Prinde o bursă și învață gratuit programare, marketing sau management de oriunde din țară

 

EU Sparks for Climate Social Media 1

  

Pe 14 august începe ediția a patra a programului Generația Tech, unde te poți antrena în skill-uri de viitor alături de mentori, companii de top și 2000 de alți tineri din toată țara.

Poți participa gratuit în program datorită investiției pe care companii de renume, cum ar fi Eviden, Pentalog, Siemens Industry Software, BearingPoint, Bepco, Mille și multe altele.

Ai acum ocazia să înveți practic project management, programare, marketing digital, dezvoltare web și design web, abilități care te vor ajuta indiferent dacă îți propui sau nu o carieră în domeniu. Poți să fii și tu unul din cei peste 1000 de tineri, care astăzi își suplimentează veniturile prin contracte de freelance, au obținut job-uri în domeniu sau au avansat la locul actual de muncă datorită programului. Iată câteva dintre poveștile lor aici.


În concret, susținerea financiară a partenerilor îți asigură gratuit în Generația Tech:

     - 4 luni de formare practică online (pe care le poți parcurge în afara orelor de program, când și cum preferi) în perioada septembrie - decembrie 2024;
     - 1 lună de lucru în proiecte reale alături de companii și mentori - ianuarie 2025;
     - Oportunități de angajare și freelance, alături de o serie întreagă de workshop-uri despre cum îți creezi un brand personal și profesional;
     - Acces la Hub-urile de tehnologie din țară, unde te poți întâlni cu colegii tăi din Program pentru evenimente offline, dar și pentru întâlniri de networking.

Cum participi?

     - Alegi una dintre specializările următoare: Programare (Java, JavaScript) l Dezvoltare web l Design web l Digital marketing l Project management;
     - Aplici chiar azi, gratuit, pentru un loc în program aici;
     - Pe 14 august avem prima întâlnire live, la Vibes Fest în Brașov, unde vor fiprezenți ARGATU, LUPII LUI CALANCEA și show de lasere special pentru tine;
     - După ce ne cunoaștem la Vibes (participare opțională), participi la întâlnirile online cu mentorul, activitățile din comunitate, webinarii de pregătire pentru carieră, proiecte reale de portofoliu;
     - Ai acces la oportunități de angajare & freelance la finalul Programului.

Înscrie-te acum pentru a îți asigura locul gratuit în program - numărul burselor este limitat!

Spune și prietenilor și colegilor tăi și profitați împreună de oportunitate!
https://generatiatech.ro/burse-generatia-tech/

 

 

PARTICIPATE IN QUBIT LABS GLOBAL STUDENT ESSAY CONTEST

 

EU Sparks for Climate Social Media 1

  

Qubit Labs is excited to announce its inaugural Global Student Essay Contest, designed to inspire and engage students worldwide. We believe in the power of education and the importance of fostering academic excellence and innovative thinking. This contest is your opportunity to showcase your knowledge, explore current technological trends, and potentially earn a financial reward for your insights.

BENEFITS FOR STUDENTS TO PARTICIPATE IN ESSAY CONTEST

1 FINANCIAL REWARD
Stand a chance to win a cash prize (200$) by demonstrating your academic prowess.

2 KNOWLEDGE APPLICATION
Test and apply your theoretical knowledge in a practical setting. Also, practice your writing skills.

3 EXPLORE CURRENT TRENDS
Delve into the latest topics within the technology industry, enhancing your understanding and expertise.

4 PUBLICATION OPPORTUNITY
The winning essay will be published on our website, granting you recognition and a platform to share your ideas.

To take part in the contest, you need to write an essay according to the rules, which you can find here https://qubit-labs.com/student-essay-contest/

 

 

EU Sparks for Climate: Citizen Hackathon Championship program

 

EU Sparks for Climate Social Media 1

  

 Esti pasionat de protejarea mediului și a planetei? Ai o provocare climatică pe care vrei sa o rezolvi dar nu știi cine te poate ajuta? Vrei să contribui la crearea unui mediu sustenabil și curat pentru tine și familia ta?

UEFISCDI te invită să te înscrii la ediția locală a hackatonul european EU Sparks for Climate: Citizen Hackathon Championship program, o inițiativă dezvoltată de Comisia Europeană. Evenimentul va avea loc online, între 19-22 iunie 2024. Limba de desfășurare va fi engleza. Participarea este gratuită

Scopul acestei competiții este de a valorifica experiența și cunoștințele echipelor participante astfel încât, prin colaborare, să se dezvolte  soluții inovatoare în vederea rezolvării provocărilor climatice care afectează viața cotidiană. Temele ce vor fi abordate în cadrul competiției sunt propuse de cetățeni. Concursul se va desfășura în 22 de  țări europene și asociate și din fiecare țară se vor alege 2 echipe câștigătoare care vor concura în finala competiției.

EU Sparks for Climate este deschis tuturor, atât cetățenilor interesați să participe la rezolvarea provocărilor climatice cât și cercetătorilor care doresc să contribuie cu expertiza și  experiența lor profesională.  Îndrumate de facilitatori si mentori, aceste echipe multidisciplinare vor parcurge o serie de ateliere de lucru pentru a-și dezvolta și testa modele de soluții pentru provocările climatice specifice identificate. 

Pentru a participa la competiție, trebuie să te înscrii fie ca cercetător, fie ca cetățean. Nu este necesară experiența anterioară în hackatoane sau concursuri similare. Linkurile pentru înscriere:

  • Pentru cetățeni:

https://form.typeform.com/to/AuAO7psf?typeform-source=eusparks.eu

  • Pentru cercetători:

https://form.typeform.com/to/CRakQjOC?typeform-source=eusparks.eu 

Mai multe detalii despre hackaton, program, provocări, premii și condiții de participate sunt disponibile aici:  https://uefiscdi.gov.ro/bucharest-hackaton-inside-the-eu-sparks-for-climate-citizens-hackaton-championship. 

 

 

XGEN - Conferința Internațională de Comunicări Științifice ale Studenților - 20-24 mai 2024

Deloitte

 

 

 

Vă invităm să participați la cea de-a 7-a ediție a Conferinței Internaționale de Comunicări Științifice a Studenților - XGEN în perioada 20 - 24 mai 2024 care va avea loc la Baia Mare.  

Datorită cererilor primite, se prelungește perioada de înregistrare a abstractului până la data de 15 mai 2024 

Programul conferinței XGEN este următorul:
Luni :
     Deschiderea oficială
     Metodică și Științe Sociale
     Chimie
     Matematică

Marți :
     Științe economice
     IPA, CEPA
     HACKS (începând cu ora 10 AM, durează 24 de ore)

Miercuri :
     Informatică
     Biologie

Joi :
     Workshop - EcoUrb
     Workshop - COSA - Smart Agriculture
     Premierea rezultatelor

Vineri : Vizitarea orașului Baia Mare


Conferința XGEN s-a impus ca un reper al excelenței în promovarea cercetării și inovațiilor tehnologice. Dedicarea noastră pentru a promova colaborarea între studenți, cadre didactice, firme și instituții publice este constantă. Conferința din acest an va include secțiuni tematice, printre care R&D, TALKS și HACKS, având ca scop încurajarea schimbului de idei și inspirarea generațiilor actuale și viitoare în domeniile tehnologiei și educației.

Lucrările prezentate vor fi analizate de o echipă de evaluatori, iar cele care îndeplinesc cerințele vor fi publicate jurnalul Open Journal of Students Research (https://www.opacj.org).

Site-ul conferinței: www.xgen.ro
Înscrierea la conferință: https://events.universitas.ro/e/xgen-2024
Înscrierea la conferință se realizează până la data de 15 mai 2024 .


Ambasador al evenimentului XGEN este Excelența Sa Dumitru Prunariu, o figură distinsă în astronautică și explorare spațială. Cariera sa remarcabilă și pasiunea pentru a depăși limitele explorării umane servesc ca sursă de inspirație pentru generațiile care visează mai sus.

Prezența dumneavoastră la Conferința XGEN 2024 alături de studenți și alți cercetători ar îmbogăți discuțiile și ar contribui la succesul evenimentului. Credem că expertiza și perspectivele dumneavoastră reprezintă aspecte importante în modelarea viitorului tehnologiei și a educației.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la Conferința XGEN 2024 și să creăm împreună amintiri de durată.

Pentru detalii așteptăm să ne contactați prin email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numerele de telefon 0755-777.500 și 0755-777.600.
prunariu

 

 

Simpozionul național „Zilele Tehnicii Studențești” 

Organizația Studenților din Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică (O.S.A.C.E.) împreună cu Universitatea din Craiova și Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova, au deosebita plăcere de a vă invita la Simpozionului național „Zilele Tehnicii Studențești”, aflat la cea de-a XII-a ediție.

Acest proiect este dedicat studenților ce pot participa atât la Sesiunea de comunicări științifice, competiția "Sa cunoaștem Mecatronică și Robotică", finalizate cu premii, cât și la toate celelalte activități educaționale și culturale.

    Simpozionul se desfășoară în perioada 24-26 iunie 2023 

înscrieri la: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVZ9RBi14iew4F-UXNUw_Q3I9_GMpnl8PNZbgGTfDaTnILdA/viewform?usp=sf_link

Termenul limită pentru completarea online a formularelor de înscriere este 15 mai 2024.

 

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse va organiza, în perioada 1-30 aprilie 2024, Proiectul ”Generație fără bariere – Suntem altfel”, finanțat prin Programul Erasmus+ al Comisiei Europene.

 

Scopul proiectului este educarea tinerilor pentru conștientizarea riscurilor privind prevenirea violenței, a consumului de droguri și promovarea sănătății mintale.

Proiectul vizează activități prin care tinerii vor interacționa cu persoane cunoscute – influenceri, foști dependenți care se află într-un proces de dezvoltare personală și profesională, autorități publice și actori responsabili pentru prevenirea consumului de droguri, a violenței, traficului de persoane și bullying.

Având în vedere că aceste probleme au devenit o realitate în societatea de astăzi, cu efecte și costuri enorme pentru sănatate, economie și siguranța publică, uneori devastatoare pentru viața tinerilor și a familiilor din care fac parte, vă invităm să participați la acest eveniment - este o bună ocazie pentru a cunoaște mai bine această realitate și cum vă puteți feri de această tentație.

Având convingerea că doar împreună putem acționa pentru rezolvarea problemelor și pentru a vă oferi un mediu mai ”curat” și ”fără bariere” vă asigurăm de întreaga noastră considerație și vă așteptăm la eveniment în număr cât mai mare.

Locul de desfășurare va fi Teatru de Vară ”Radu Beligan”, Str. Vasile Alexandri 39 bis, Bacău, data de 6 aprilie, în intervalul orar 14 – 16.

 

 

Materiale de promovare a campaniei de recrutare în domeniul tehnic, derulată de Serviciul de Informații Externe

Deloitte

  Materialul video îl puteți vizualiza aici (MP4)

 

Innovation Labs Iasi 2024

Deloitte

23 - 24 Martie 2024
Ora 09:00

Descriere

Ai o idee care crezi că ar putea schimba lumea? Ești pregătit să o transformi în realitate și să creezi un startup din ea?

Atunci, alătură-ni-te la Innovation Labs Iași Hackathon, în perioada 23-24 Martie.

Ce se va întâmpla în cele 30h de Hackathon?

     - Îti vei pitchui ideea într-un minut în fața publicului

     - îți vei găsi coechipieri potriviți ideii tale și veți lucra la prototipul pentru aceasta toată noaptea. Veți avea alături de voi, mentori care vă vor ghida pentru câteva ore.

 A doua zi, vei pitchui și prezenta prototipul la care ai lucrat împreună cu coechiperii tăi, în fața juriului, format din specialiști din zona IT&C, marketing, business și nu numai

 Vom selecta echipele care ni se vor alătura în programul de mentorat

Dacă crezi că ai ce îți trebuie pentru a deveni antreprenor, există o singură modalitate prin care să o demonstrezi. Noi te așteptăm la eveniment to #makeitreal at #ilabsiasi împreună! 

Înscrierile se pot face până pe 22 Martie, ora 12:00. Nu rata biletele Early Bird! 

Early Bird până pe 3 Martie, ora 11:30 PM:

     - Înregistrare Early Bird: € 5.00

     - Regular până pe 22 Martie , 12:00 PM:

     - Înregistrare: € 10.00

Evenimentul este organizat în Iași de către Asociația Calemis, cu sprijinul Universității Tehnice “Gheorghe Asachi”, Universității "Alexandru Ioan Cuza" și Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava.

 

 

 

Get ready for an exiting summer school programme!

Deloitte

VIA INTERNATIONAL MOBILITY
EXITING OPORTUNITIES FOR THE SUMMER OF 2024!

Slowly approaching the start of a new year, we would like to take this opportunity to look ahead to 2024 and tell you about our summer school programme for the coming year.

 

Courses summer 2024

For 2024, VIA offers 4 summer school courses:

                * UN’s 17 Sustainable Development Goals summer schools and co-creation (Aarhus)UN’s 17 Sustainable Development Goals summer schools and co-creation (Aarhus) 

                * Deep Dive into Entrepreneurship (Aarhus)

                * Toon Boom Harmony 2D Animation (Viborg)

                * Comic Creation (Viborg) 

  New this year, is our Comic Creation Summer School offered by our internationally recognised animation school The Animation Workshop in Viborg. A great opportunity for aspiring comic artists to improve their skills.

The full course list is ready and the application system is now open.

Remember you are always very welcome to contact us at Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., if you need more information.

 

 

Oportunitati de cariera - SRI - oferte de angajare pentru zona tehnică și pentru posturile de luptători antiteroriști

 SRI Cyber.jpg

In data de 07 noiembrie 2023 la ora 13:00, în aula Universității, SRI organizeaza o actiune de promovare a ofertelor de angajare pentru zona tehnică și pentru posturile de luptători antiteroriști.

 

 

Salutare!

AIESEC REVINE CU O NOUĂ OPORTUNITATE PENTRU CARIERA TA! ANUL ACESTA ARE LOC PRIMA EDIȚIE HIBRID A EVENIMENTULUI BRIGHT MINDS, CARE VA AVEA LOC FIZIC ÎN BUCUREȘTI, LA PALATUL PARLAMENTULUI ȘI ONLINE ÎN TOATĂ ȚARA!

Tema evenimentului este #FutureOfWork, astfel că vom vorbi despre noile tendințe din câmpul muncii și cum să pui bazele carierei tale dacă ești la început de drum.

Vom avea alături de noi speakeri și profesioniști din mai multe domenii, pregătiți să împărtășească cu voi unele dintre cele mai folositoare secrete pentru un business de succes. Printre subiectele abordate se vor regăsi sfaturi legate de aplicarea la job, personal branding și antreprenoriat.

Înscrie-te aici: https://bit.ly/BrightMindsU

📅 17 noiembrie, ora 12:00

📌 Fizic, Palatul Parlamentului
📌 Online în toată țara

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la:
Denisa Călin: +40 740 782 401
Maria Moga: +40 733 423 730

 

Oportunitate job pentru studenti in Bucuresti, Cluj si Timisoara - Deloitte Romania

Deloitte Romania is looking for #JuniorAuditors to join the #Audit team and experience live project and client exposure from day one, as well as numerous learning opportunities.

The ideal candidate is a final year student, Master’s student or fresh graduate in Economics or STEM, proficient in English and interested in working with Deloitte Romania at Bucharest office, with a hybrid schedule.

The start date is September 4th, and the selection process is already in progress, so we are excited to get to know you soon!

https://bit.ly/3NWZimK

#DeloitteCareers #JuniorAuditor #Audit #Economics #STEM #EntryLevel

Deloitte

 

Oportunitati de cariera - Serviciul de Informatii Externe

Anunt prezentare 24.05.2023

 

 

Curs Gratuit - Formare de bază privind industria 4.0 și tehnologii digitale (imprimare 3d, VR/AR)

imprimare 3D

Durata: 32 de ore, online pe platforma Zoom
Perioada 6-21 Aprilie.
Lector: Dr. ing. Doru Cantemir
Doru Cantemir este doctor în Inginerie al Universității din Pisa (Italia) și un experimentat inginer care a lucrat pentru companii importante din România, Italia și Norvegia. Este expert în imprimarea 3D, drone, robotică și alte tehnologii digitale care revoluționează lumea în care trăim. A coordonat sau a fost partener în numeroase proiecte naționale și europene dedicate introducerii tehnologiilor digitale în educație (http://ludoreng.com/proiecte_internationale.htm).

Industria 4.0, denumită și cea de-a patra revoluție industrială, transformă lumea în care trăim și afectează domenii dintre cele mai diverse, cu un impactul puternic asupra locurilor de muncă, afacerilor și, în general, a vieții de zi cu zi.

Cursul se adresează celor care doresc să știe mai multe despre Industria 4.0, să descopere provocările și oportunitățile acesteia și să aplice tehnologiile digitale aferente în propriul domeniu de activitate, pentru eficientizarea și modernizarea proceselor, creșterea competitivității și transformarea digitală. Prin acest curs, participanții vor dobândi cunoștințe de bază despre Industria 4.0, aplicațiile acesteia în diverse sectoare (producție industrială, servicii, educație și domeniul medical) și tehnologii aferente (Internetul Lucrurilor (IoT), Imprimarea 3D, Robotica, Realitatea virtuală / Realitatea augmentată, Cloud Computing și Inteligența artificială).

Competențe profesionale
La finalizarea cursului participanții vor fi capabili:
   -Să înțeleagă ce este Industria 4.0 și care sunt caracteristicile, avantajele și limitările acesteia
   -Să știe care sunt tehnologiile cheie ale Industriei 4.0 și rolul acestora
   -Să poată aplica tehnologii cheie ale Industriei 4.0 în propriul domeniu de activitate

Structura cursului - 3 module:
     I. Ce este Industria 4.0? (principii, caracteristici, beneficii)
     II. Tehnologiile cheie ale Industriei 4.0
          ● Internetul Lucrurilor (IoT)
          ● Imprimarea 3D
          ● Robotică, drone
          ● Realitate virtuală / Realitate augmentată
          ● Cloud Computing
          ● Inteligența artificială
     III. Aplicații ale Industriei 4.0 în diverse sectoare
          ● Industria 4.0 în producția industrială
          ● Industria 4.0 în domeniul medical
          ● Industria 4.0 în domeniul educației
          ● Industria 4.0 în sectorul serviciilor

Nitro Language Processing Hackathon

hackaton

Nitro NLP revine cu o a doua ediție a hackathon-ului de 23 de ore.
Dacă nu ai apucat să participi în competiția noastră de anul trecut sau ai participat, dar îți dorești să te întorci să ne iei premiile, adună-ți echipa și înscrie-te până pe 17 martie!

Cine și cum se poate înscrie?
- Te poți înscrie fie cu o echipa de 2-4 persoane, fie individual și să-ți găsești echipă la evenimentul nostru de speed dating.
- Singurul criteriu de eligibilitate e să fii licean sau student la licență sau la master în România.

Ce va cuprinde evenimentul?
- 3 zile de workshop-uri (20-22 martie)
- O zi de conferințe academice (23 martie)
- Hackathon-ul de 23 de ore (25-26 martie)

De ce să participi?
- Premii super faine în valoare totală de 1500 de euro
- Posibilitatea de a învăța lucruri noi și de actualitate din AI, ML și NLP
- Ocazia de a cunoaște oameni cool, cu interese comune (apropo, am menționat ca anul acesta vom funcționa și în format
fizic?)

Cand? 25-26 martie
Unde? Hibrid: Online @discord / Fizic @FMI, UniBuc

Înscrierile sunt deschise până pe 17 martie, 23:59 EET așa că nu uita să te înscrii: signup.nitronlp.rocks
Urmărește-ne pe instagram instagram.com/nitro_nlp/ și pe facebook facebook.com/nitro.nlp/ pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă! 

 

Global Hackathon 

For all Technology students, professionals and entrepreneurs based in Egypt, India, and Romania, it's time to join our Virtual International Hackathon 2023!

This year you will create ideas to solve real-world challenges through three main tracks:

     - Inclusion For All: Offer an anti-bias solution that encourages inclusivity.
     - Our Planet: Offer a solution that can help us create a more sustainable future.
     - Digital Society: Offer digital services in various fields to help our transition into a more digital society.

Eligibility Requirements:

     - Participants must be in a team of 2 to 4 members
     - Participants in India and Romania must be 18 or above
     - Participants in Egypt must be 21 or above.

Learn more about the competition guidelines, register and submit your idea until 14 Feb: https://hackathon.tvois.vodafone.com/

 

NEXT Programme - Vodafone 

Un program prin care dorim sa oferim tinerilor talente oportunitatea de a lucra in echipe globale si cu tehnologii de ultima ora alaturi de colegii nostrii.

Le oferim training si ghidaj pentru dezvoltara lor in cariera si suntem flexibili si flexibilitate in program pentru a continua studiile.

Studentii interesati pot pur si simplu sa dea un mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Oportunitatile deschise la noi in companie se gasesc pe pagina de cariere: https://uk.linkedin.com/company/vois/jobs?trk=nav_type_jobs

Detalii despre noi: https://uk.linkedin.com/company/vois?trk=public_post_feed-actor-name

 

Campania Bursele TELEKOM, editia 2022-2023 

S-a prelungit perioada de înscriere a candidaților până la data de 6 decembrie, ora 23:59!

 

Eveniment online - Oracle Academy pentru studenti - 24 Noiembrie 2022 

In data de 24 noiembrie 2022, intervalul 15:00 – 17:00, urmeaza sa aiba loc evenimentul online Oracle Academy Open Doors pentru studenti.

Ca si anul trecut vor avea loc prezentari despre programul Oracle Academy, despre cum sa-si faca un CV si cum sa se prezinte la interviu (prezentare facuta de echipa de recrutare), cum sa negocieze si discutia finala despre posibilitatea de a participa la Oracle Academy Club.

Studentii interesati, care NU sunt in anul 1 SI nu au mai parcurs acest eveniment, sunt rugati sa contacteze indrumatorul de an, pana pe data de 17.11.2022.

 

Campania Bursele TELEKOM, editia 2022-2023

BurseleTelekom KV 2022 2023 INFO

     Programul Bursele TELEKOM oferă 10 burse de excelenţă prin intermediul unui concurs naţional, care se adresează studenţilor din anul I, înscrişi într-o instituţie de învăţământ superior de stat din România, categoriile buget sau taxă, la zi, la urmatoarele specializări: automatică și calculatoare, informatică, cibernetică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicații si tehnologia informației.

     Concursul este organizat în două etape. Prima etapă, care este şi eliminatorie, presupune completarea şi trimiterea unui formular de înscriere, până la data de 24 noiembrie 2022, către Telekom România Mobile pe website-ul www.burseletelekom.ro În urma acestei etape vor fi selectați 20 finaliști care se vor califica în etapa a doua.

Această etapă presupune participarea la un interviu, organizat în perioada 12-13 decembrie 2022, în urma căruia vor fi desemnaţi câştigătorii celor 10 burse.

       Valoarea bursei acordate de către Telekom România Mobile fiecărui candidat dintre cei 10 desemnaţi câştigători reprezintă suma de aproximativ 15.300 RON, împărţită în 6 tranşe lunare, aferente lunilor ianuarie – iunie 2023 (tranșe stabilite la valoarea salariului minim pe economie).

Mai multe informații despre condiţiile de aplicare puteţi găsi pe website-ul concursului www.burseletelekom.ro, sau pe Youtube https://youtu.be/ykRY0uObW84

 

Talenting Software va invita sa va inscrieti la "Cursul de joi" care va avea loc online.

     Durata este pe parcursul semestrului I, la finalul cursului se ofera diploma celor care indeplinesc un numar minim de prezente si de teme care se aloca pe parcursul cursului.

Beneficii: diploma si posibilitatea de a continua cu cursul din semesttul II si apoi eventuale scolaship/internship.

Perioada inscriere: pana in 07 noiembrie.

Cursurile se refera la:

  1. Programming in C# for beginners

We will learn together the basics of C# and apply them in small projects.

What's the best approach to resolve some problems, tips and tricks, and how important is to have a clean code.

  1. Angular. From basic web to full projects.

We will start with web basics and apply them to creating web pages.

After the base is settled, we will start learning angular (components, services, styling, etc)

Cursul de joi Afis small

 

 

Logiscool Bacau / recrutare instructori de programare

Logiscool Bacau face parte din reteaua internationala Logiscool si oferă cursuri de Programare si Robotică pentru copii și adolescenții cu vârste între 7-18 ani.

In aceasta perioada dorim sa ne marim echipa si cautam instructori de programare, studenti la Informatica, care sa se alature echipei Logiscool!

Rugăm studentii interesati sa ne trimita un CV pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe Whatsapp 0723.641.035.

Cursurile se desfășoară la sediul nostru din Bacau, Str. Vasile Alecsandri, nr.41, sau online, în grupe de 8 – 12 cursanți din aceeași categorie de vârstă. Cursurile au o durată de 90 de minute, o dată pe săptămână, pe toată durata anului scolar iar copiii avansează gradual de la un nivel la altul cu fiecare semestru parcurs.

Mai multe detalii despre cursurile Logiscool regasiti la:  https://www.logiscool.com/ro/locations/bacau

 

 

Pentalog - stagii de practica

Te interesează industria tech? Ești pasionat de tehnologii și îți place ideea de a lucra într-un domeniu creativ?

🏁 Pentalog a lansat o ocazie trăznet pentru studenții și masteranzii din ultimul an de studiu, care nu au mai beneficiat de alt program de practica in Pentalog.

Ai acces la 20+ stagii de practică tech și non-tech în care să-ți formezi abilități pe care angajatorii le vor!

În programul „PregătIT pentru mâine”, am adunat o echipă de mentori de top care îți vor explica cum funcționează industria. Vei lucra pe proiecte din viața reală, împreună cu programatori, manageri de proiect, echipe legislative, HR și financiare de top.

Programul se adreseaza studentilor din ultimul an de studii de licenta si master si pune la dispozitia studentilor 8 track-uri de practica din care poti alege ce ti se potriveste cel mai bine:

        * QA Manual
        * Product Owner
        * Metodologii moderne de dezvoltare software
        * Devops
        * Android development
        * iO development
        * PHP
        * .net

Uită-te peste gama noastră de stagii gratuite și află dacă avem în grilă ceva care se potrivește cu planurile tale de viitor: https://bit.ly/3LQiks3

 

ROSPIN Academy: Level 1

ROSPIN este un ONG pus la cale de câțiva tineri din industria ingineriei spațiale din România cu scopul de a aduce acest domeniu mai aproape de studenții și tinerii români.

Viziunea centrală pentru programul educațional ROSPIN Academy este de a face domeniul spațiului atractiv pentru studenții Universităților din România. Astfel, dorim sa oferim o înțelegere mai bună asupra complexității sectorului, profunzimii și nivelului de colaborare internațională, dar și de a pregăti studenții pentru a se alătura industriei.

          - Level 1, participanții vor avea șansa de a descoperi sectorul spațial din diferite perspective prezentate de membrii ai industriei și de a afla cum să-și construiască o carieră orientată către spațiu.: Oct-Nov 2022.

          - Level 2, unde vor fi abordate subiecte tehnice prezentate de angajați din industria spațială și vor avea ocazia sa invete mai mult despre ce înseamnă design-ul și pregătirea unui proiect din acest domeniu: Mart-Apr 2023

          - Level 3, cei mai implicați participanți vor câștiga o experiență specializată în ingineria aerospațială, printr-un atelier de proiectare a misiunilor spațiale, organizat în colaborare cu angajați din industria spațială, atât locali cât și internaționali: Aug-Sept 2023

     Nivelul 1 va avea loc în perioada 26 Octombrie - 23 Noiembrie și va fi prezentat într-un mod hibrid, cu 3 sesiuni live și 6 lecții înregistrate. Înscrierile se vor face în perioada 1 - 16 Octombrie.
Cursurile sunt gratuite și sunt predate de angajați, profesori și studenți din sectorul spațial.

Formularul de înscriere se poate găsi aici, iar brosura aferenta evenimentului se poate gasi aici

Website - https://rospin.org/

Facebook - https://www.facebook.com/rospin.org/

 

Oferte burse 2023-2024

    Ministerul Educației, prin Agenția de Credite și Burse de Studii (www.roburse.ro), anunță lansarea concursurilor naționale pentru acordarea burselor de studii/ cercetare/ cursuri de vară în străinătate pentru anul universitar 2023-2024.

   Bursele se adresează elevilor, studenților, medicilor rezidenți (pe perioada finanțată din bugetul Ministerului Educației), cadrelor didactice sau cercetătorilor din România care doresc să urmeze în străinătate:

          - studii universitare de licență / de masterat / de doctorat (complete sau parțiale);
          - stagii de cercetare / specializare (cu durata de 3 – 10 luni);
          - cursuri de vară de limbă, cultură și civilizație.

   Informații privind ofertele pentru anul universitar 2023-2024 (condiții de eligibilitate, termene limită de transmitere a dosarelor, numărul și tipul burselor oferite etc.) se găsesc în Comunicatele care vor fi afișate pe site-ul www.roburse.ro, la secțiunea Concursuri (pagina Burse de Studii / Bursa ”Acord bilateral”).

   Calendarul desfășurării fiecărui concurs va fi stabilit de Agenția de Credite și Burse de Studii - în funcție de termenele limită de transmitere a dosarelor de candidatură către partea externă - și va fi publicat pe site-ul www.roburse.ro

Pentru informații suplimentare, datele de contact sunt:

Site: www.roburse.ro
Adresa: Str. Caransebeș nr. 1, etaj 7, sector 1, București (clădirea Institutului Geologic al României)
Telefon:  021/310.19.05
Fax: 021/310.22.17
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

JOB PART-TIME pentru elevi sau studenti

Detalii gasiti aici - LOGISCOOL Bacau

Mult succes!

job studenti