NOU! - Angajari, Stagii, Cursuri

Index articole

 

Campania Bursele TELEKOM, editia 2022-2023 

S-a prelungit perioada de înscriere a candidaților până la data de 6 decembrie, ora 23:59!

 

Eveniment online - Oracle Academy pentru studenti - 24 Noiembrie 2022 

In data de 24 noiembrie 2022, intervalul 15:00 – 17:00, urmeaza sa aiba loc evenimentul online Oracle Academy Open Doors pentru studenti.

Ca si anul trecut vor avea loc prezentari despre programul Oracle Academy, despre cum sa-si faca un CV si cum sa se prezinte la interviu (prezentare facuta de echipa de recrutare), cum sa negocieze si discutia finala despre posibilitatea de a participa la Oracle Academy Club.

Studentii interesati, care NU sunt in anul 1 SI nu au mai parcurs acest eveniment, sunt rugati sa contacteze indrumatorul de an, pana pe data de 17.11.2022.

 

Campania Bursele TELEKOM, editia 2022-2023

BurseleTelekom KV 2022 2023 INFO

     Programul Bursele TELEKOM oferă 10 burse de excelenţă prin intermediul unui concurs naţional, care se adresează studenţilor din anul I, înscrişi într-o instituţie de învăţământ superior de stat din România, categoriile buget sau taxă, la zi, la urmatoarele specializări: automatică și calculatoare, informatică, cibernetică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicații si tehnologia informației.

     Concursul este organizat în două etape. Prima etapă, care este şi eliminatorie, presupune completarea şi trimiterea unui formular de înscriere, până la data de 24 noiembrie 2022, către Telekom România Mobile pe website-ul www.burseletelekom.ro În urma acestei etape vor fi selectați 20 finaliști care se vor califica în etapa a doua.

Această etapă presupune participarea la un interviu, organizat în perioada 12-13 decembrie 2022, în urma căruia vor fi desemnaţi câştigătorii celor 10 burse.

       Valoarea bursei acordate de către Telekom România Mobile fiecărui candidat dintre cei 10 desemnaţi câştigători reprezintă suma de aproximativ 15.300 RON, împărţită în 6 tranşe lunare, aferente lunilor ianuarie – iunie 2023 (tranșe stabilite la valoarea salariului minim pe economie).

Mai multe informații despre condiţiile de aplicare puteţi găsi pe website-ul concursului www.burseletelekom.ro, sau pe Youtube https://youtu.be/ykRY0uObW84

 

Talenting Software va invita sa va inscrieti la "Cursul de joi" care va avea loc online.

     Durata este pe parcursul semestrului I, la finalul cursului se ofera diploma celor care indeplinesc un numar minim de prezente si de teme care se aloca pe parcursul cursului.

Beneficii: diploma si posibilitatea de a continua cu cursul din semesttul II si apoi eventuale scolaship/internship.

Perioada inscriere: pana in 07 noiembrie.

Cursurile se refera la:

  1. Programming in C# for beginners

We will learn together the basics of C# and apply them in small projects.

What's the best approach to resolve some problems, tips and tricks, and how important is to have a clean code.

  1. Angular. From basic web to full projects.

We will start with web basics and apply them to creating web pages.

After the base is settled, we will start learning angular (components, services, styling, etc)

Cursul de joi Afis small

 

 

Logiscool Bacau / recrutare instructori de programare

Logiscool Bacau face parte din reteaua internationala Logiscool si oferă cursuri de Programare si Robotică pentru copii și adolescenții cu vârste între 7-18 ani.

In aceasta perioada dorim sa ne marim echipa si cautam instructori de programare, studenti la Informatica, care sa se alature echipei Logiscool!

Rugăm studentii interesati sa ne trimita un CV pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe Whatsapp 0723.641.035.

Cursurile se desfășoară la sediul nostru din Bacau, Str. Vasile Alecsandri, nr.41, sau online, în grupe de 8 – 12 cursanți din aceeași categorie de vârstă. Cursurile au o durată de 90 de minute, o dată pe săptămână, pe toată durata anului scolar iar copiii avansează gradual de la un nivel la altul cu fiecare semestru parcurs.

Mai multe detalii despre cursurile Logiscool regasiti la:  https://www.logiscool.com/ro/locations/bacau

 

 

Pentalog - stagii de practica

Te interesează industria tech? Ești pasionat de tehnologii și îți place ideea de a lucra într-un domeniu creativ?

🏁 Pentalog a lansat o ocazie trăznet pentru studenții și masteranzii din ultimul an de studiu, care nu au mai beneficiat de alt program de practica in Pentalog.

Ai acces la 20+ stagii de practică tech și non-tech în care să-ți formezi abilități pe care angajatorii le vor!

În programul „PregătIT pentru mâine”, am adunat o echipă de mentori de top care îți vor explica cum funcționează industria. Vei lucra pe proiecte din viața reală, împreună cu programatori, manageri de proiect, echipe legislative, HR și financiare de top.

Programul se adreseaza studentilor din ultimul an de studii de licenta si master si pune la dispozitia studentilor 8 track-uri de practica din care poti alege ce ti se potriveste cel mai bine:

        * QA Manual
        * Product Owner
        * Metodologii moderne de dezvoltare software
        * Devops
        * Android development
        * iO development
        * PHP
        * .net

Uită-te peste gama noastră de stagii gratuite și află dacă avem în grilă ceva care se potrivește cu planurile tale de viitor: https://bit.ly/3LQiks3

 

ROSPIN Academy: Level 1

ROSPIN este un ONG pus la cale de câțiva tineri din industria ingineriei spațiale din România cu scopul de a aduce acest domeniu mai aproape de studenții și tinerii români.

Viziunea centrală pentru programul educațional ROSPIN Academy este de a face domeniul spațiului atractiv pentru studenții Universităților din România. Astfel, dorim sa oferim o înțelegere mai bună asupra complexității sectorului, profunzimii și nivelului de colaborare internațională, dar și de a pregăti studenții pentru a se alătura industriei.

          - Level 1, participanții vor avea șansa de a descoperi sectorul spațial din diferite perspective prezentate de membrii ai industriei și de a afla cum să-și construiască o carieră orientată către spațiu.: Oct-Nov 2022.

          - Level 2, unde vor fi abordate subiecte tehnice prezentate de angajați din industria spațială și vor avea ocazia sa invete mai mult despre ce înseamnă design-ul și pregătirea unui proiect din acest domeniu: Mart-Apr 2023

          - Level 3, cei mai implicați participanți vor câștiga o experiență specializată în ingineria aerospațială, printr-un atelier de proiectare a misiunilor spațiale, organizat în colaborare cu angajați din industria spațială, atât locali cât și internaționali: Aug-Sept 2023

     Nivelul 1 va avea loc în perioada 26 Octombrie - 23 Noiembrie și va fi prezentat într-un mod hibrid, cu 3 sesiuni live și 6 lecții înregistrate. Înscrierile se vor face în perioada 1 - 16 Octombrie.
Cursurile sunt gratuite și sunt predate de angajați, profesori și studenți din sectorul spațial.

Formularul de înscriere se poate găsi aici, iar brosura aferenta evenimentului se poate gasi aici

Website - https://rospin.org/

Facebook - https://www.facebook.com/rospin.org/

 

Oferte burse 2023-2024

    Ministerul Educației, prin Agenția de Credite și Burse de Studii (www.roburse.ro), anunță lansarea concursurilor naționale pentru acordarea burselor de studii/ cercetare/ cursuri de vară în străinătate pentru anul universitar 2023-2024.

   Bursele se adresează elevilor, studenților, medicilor rezidenți (pe perioada finanțată din bugetul Ministerului Educației), cadrelor didactice sau cercetătorilor din România care doresc să urmeze în străinătate:

          - studii universitare de licență / de masterat / de doctorat (complete sau parțiale);
          - stagii de cercetare / specializare (cu durata de 3 – 10 luni);
          - cursuri de vară de limbă, cultură și civilizație.

   Informații privind ofertele pentru anul universitar 2023-2024 (condiții de eligibilitate, termene limită de transmitere a dosarelor, numărul și tipul burselor oferite etc.) se găsesc în Comunicatele care vor fi afișate pe site-ul www.roburse.ro, la secțiunea Concursuri (pagina Burse de Studii / Bursa ”Acord bilateral”).

   Calendarul desfășurării fiecărui concurs va fi stabilit de Agenția de Credite și Burse de Studii - în funcție de termenele limită de transmitere a dosarelor de candidatură către partea externă - și va fi publicat pe site-ul www.roburse.ro

Pentru informații suplimentare, datele de contact sunt:

Site: www.roburse.ro
Adresa: Str. Caransebeș nr. 1, etaj 7, sector 1, București (clădirea Institutului Geologic al României)
Telefon:  021/310.19.05
Fax: 021/310.22.17
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

JOB PART-TIME pentru elevi sau studenti

Detalii gasiti aici - LOGISCOOL Bacau

Mult succes!

job studenti