LSW

Gymnasium

Facebook FSMSS

Facebook DEFPS

Facebook DKTO

CS Stiinta Bacau

Biblioteca

SAR

FIEP

Articole

 

ADMITERE - IULIE 2023

Aici veți găsi listele cu rezultate pentru toate programele de studii, după fiecare etapă în parte. Vă rugăm să citiți atent, în funcție de etapă și de programul de studii pentru care ați optat. Vă mulțumim!

PENTRU CONFIRMAREA LOCULUI OBȚINUT PRIN CONCURS, TOȚI CANDIDAȚII ADMIȘI LA FORMA DE ÎNVĂȚĂMÂNT CU FRECVENȚĂ (IF BUGET, IF TAXĂ) SE VOR PREZENTA LA SEDIUL FACULTĂȚII ÎNSOȚIȚI DE GIRANT PENTRU COMPLETAREA CONTRACTELOR DE STUDII ȘI A ACTELOR ADIȚIONALE, DUPĂ CAZ !!!!!!

 

ADMITERE MASTER
Activități motrice curriculare și de timp liber (IF)
Performanță sportivă (IF)
Kinetoterapia în educarea și reeducarea funcțională (IF)

Programare Proba 2 testarea cunoştinţelor şi a capacităţilor cognitive - Test grilă de cunoștințe în domeniu din 24 Iulie 2023 - Sala D323 - VEZI AICI
Programare Proba 2 testarea cunoştinţelor şi a capacităţilor cognitive - Test grilă de cunoștințe în domeniu din 24 Iulie 2023 - Sala D322 - VEZI AICI
Rezultate proba 1 - Testarea capacităţilor sportive - Test de motriciate (etapă eliminatorie) - afișat 24 Iulie 2023
Rezultate evaluarea indicilor funcționali (etapă eliminatorie)  - afișat 24 Iulie 2023
Programare Evaluarea indicilor functionali din 24 Iulie 2023 - VEZI AICI

         În data de 24 IULIE 2023, de la orele 8.45, pe baza sportivă a universității (Calea Mărășești, nr.157) vor avea loc etapele eliminatorii ale concursului de admitere, sesiunea IULIE 2023. Astfel, conform programării, candidații se vor prezenta si vor desfășura, una după cealaltă, cele două etape eliminatorii: ”Evaluarea indicilor funcționali”, la ”Proba 1 - proba practică pentru testarea capacităţilor sportive - Traseu aplicativ”
      ATENȚIE: Participarea la ”Proba 1 - proba practică pentru testarea capacităţilor sportive - Traseu aplicativ”  este condiționată de finalizarea cu ”ADMIS” la  Evaluarea indicilor funcționali”.  Niciun candidat, care nu va obține ”ADMIS” la Evaluarea indicilor funcționali”, NU va putea participa la ”Proba 1 - proba practică pentru testarea capacităţilor sportive - Test de motricitate”. Candidații se vor prezenta, cu 30 minute înaintea orei din programare, având la ei OBLIGATORIU, legitimația de concurs (primită pe email la validarea dosarului de înscriere), cartea de identitate și echipament sportiv adecvat.

      Pentru ”Proba 2 - testarea cunoştinţelor şi a capacităţilor cognitive - Test grilă de cunoștințe în domeniu”,  se vor prezenta DOAR candidații care au obținut ”ADMIS” la cele 2 etape eliminatorii (”ADMIS” la Evaluarea indicilor funcționali” și ”ADMIS” la Proba 1). Acești candidați admiși, vor avea asupra lor OBLIGATORIU, legitimația de concurs (primită pe email la validarea dosarului de înscriere), cartea de identitate și pix de culoare albastră.
         
Susținerea probei 2 va avea loc în amfiteatrele D322 și D323 (corp D, etaj III din Calea Mărășești, nr.157), la ORA 14.00. Candidații se vor prezenta, cu 30 minute înaintea orei, pentru acces în sală și verificarea identității.

ADMITERE
EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORTIVĂ (IF și IFR)
și SPORT ȘI PERFORMANȚĂ MOTRICĂ (IF)

Rezultate proba 1 - Testarea capacităţilor sportive - Traseu aplicativ (etapă eliminatorie) EFS și SPM - afișat 22 Iulie 2023
Rezultate evaluarea indicilor funcționali (etapă eliminatorie) EFS și SPM - afișat 22 Iulie 2023
Rezultate proba 1 - Testarea capacităţilor sportive - Traseu aplicativ (etapă eliminatorie) KMS - afișat 20 Iulie 2023
Rezultate evaluarea indicilor funcționali (etapă eliminatorie) KMS - afișat 20 Iulie 2023

Programare Evaluarea indicilor functionali din 20 Iulie 2023 - VEZI AICI

      În data de 20 iulie 2023, de la orele 13.00, în Sala Orizont (Campus din Calea Mărășești, nr.157) vor avea loc etapele eliminatorii ale concursului de admitere, sesiunea Iulie 2022. Astfel, conform programării (VEZI mai sus), candidații se vor prezenta si vor desfășura, una după cealaltă, cele două etape eliminatorii: ”Evaluarea indicilor funcționali”, la ”Proba 1 - proba practică pentru testarea capacităţilor sportive - Traseu aplicativ”
      ATENȚIE: Participarea la ”Proba 1 - proba practică pentru testarea capacităţilor sportive - Traseu aplicativ”  este condiționată de finalizarea cu ”ADMIS” la  Evaluarea indicilor funcționali”. Niciun candidat, care nu va obține ”ADMIS” la Evaluarea indicilor funcționali”, NU va putea participa la ”Proba 1 - proba practică pentru testarea capacităţilor sportive - Traseu aplicativ”. Candidații se vor prezenta, cu 60 minute înaintea orei din programare, având la ei OBLIGATORIU, legitimația de concurs (primită pe email la validarea dosarului de înscriere), cartea de identitate și echipament sportiv adecvat.
          Pentru ”Proba 2 - proba de aptitudini psihomotrice”,  se vor prezenta DOAR candidații care au obținut ”ADMIS” la cele 2 etape eliminatorii (”ADMIS” la Evaluarea indicilor funcționali” și ”ADMIS” la ”Proba 1 - proba practică pentru testarea capacităţilor sportive - Traseu aplicativ”). Acești candidați admiși, vor avea asupra lor OBLIGATORIU, legitimația de concurs (primită pe email la validarea dosarului de înscriere), cartea de identitate și echipament sportiv adecvat.
           
Susținerea Probei 2 - proba de aptitudini psihomotrice va avea loc în Sala Orizont (campus din Calea Mărășești, nr.157), după ce candidați vor finaliza cu ”ADMIS” etapele eliminatorii descrise anterior.

ADMITERE
KINETOTERAPIE ȘI MOTRICITATE SPECIALĂ (IF și IFR)

Programare Evaluarea indicilor functionali din 20 Iulie 2023 - VEZI AICI 

     În data de 20 IULIE 2023, de la orele 8.00, în Sala Orizont (Campus Calea Mărășești, nr.157) vor avea loc etapele eliminatorii ale concursului de admitere, sesiunea Iulie 2023. Astfel, conform programării (VEZI mai sus), candidații se vor prezenta si vor desfășura, una după cealaltă, cele două etape eliminatorii: ”Evaluarea indicilor funcționali”, la ”Proba 1 - proba practică pentru testarea capacităţilor sportive - Traseu aplicativ”
     ATENȚIE: Participarea la ”Proba 1 - proba practică pentru testarea capacităţilor sportive - Traseu aplicativ” este condiționată de finalizarea cu ”ADMIS” la  Evaluarea indicilor funcționali”.  Niciun candidat, care nu va obține ”ADMIS” la Evaluarea indicilor funcționali”, NU va putea participa la ”Proba 1 - proba practică pentru testarea capacităţilor sportive - Traseu aplicativ”.  Candidații se vor prezenta, cu 30 minute înaintea orei din programare, având la ei OBLIGATORIU, legitimația de concurs (primită pe email la validarea dosarului de înscriere), cartea de identitate și echipament sportiv adecvat.

ADMITERE TERAPIE OCUPAȚIONALĂ (IF)

Anunț probă concurs Terapie ocupațională
(Eseu motivațional)

       Până la data de 18.07.2023 (ORA 16.00)candidații înscriși vor completa un eseu motivațional, probă eliminatorie, care se va nota cu Admis/Respins. Pentru completarea eseului motivațional candidații trebuie să se prezinte personal la sediul Facultății de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății, Bacău, Calea Mărășești nr. 157 (Corp D, etaj III). Necompletarea eseului motivațional duce la invalidarea dosarului de concurs!

 

 

Patrat Tabel Licenta 2023 bugettaxa perioada inscriere 5

NOTA: În totalul locurilor bugetate sunt incluse: locuri pentru cetățenii români, locuri pentru românii de etnie romă, locuri pentru absolvenții de licee situate în mediul rural, locuri pentru candidații din sistemul de protecție socială, locuri pentru domenii prioritare, pentru formarea cadrelor didactice, pentru candidați cu cerințe speciale, locuri pentru românii de pretutindeni (cu bursă și fără bursă). Toate programele de studii funcționează sub condiția constituirii numărului minim de studenți. Toate programele universitare de licenţă pot fi continuate prin programe universitare de master în același domeniu sau domenii conexe acreditate. 
Informațiile pot suferi modificări.

Patrat Tabel Master 2023 bugettaxa perioada inscriere 5

NOTA: În totalul locurilor bugetate sunt incluse: locuri pentru cetățenii români, locuri pentru românii de etnie romă, locuri pentru domenii prioritare, locuri pentru românii de pretutindeni (cu bursă și fără bursă).Toate programele funcționează sub condiția admiterii numărului minim de studenți pentru formația de studii. Informațiile pot suferi modificări.

sigla efs

 sigla kms 2