Evenimentul „Oportunități antreprenoriale pentru absolvenții de kinetoterapie și motricitate specială și terapie ocupațională” organizat online la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău

În data de 27.04.2021, s-a desfășurat masa rotundă cu tema „Oportunități antreprenoriale pentru absolvenții de kinetoterapie și motricitate specială și terapie ocupațională”, activitate desfășurată online, pe platforma TEAMS a Universității ,,Vasile Alecsandri” din Bacău.

La aceast eveniment au fost invitate personalități din domeniu, antreprenori care s-au evidențiat, în cariera lor, prin activitățile, dar mai ales, prin rezultatele obținute. Astfel, Universitatea ,,Vasile Alecsandri” din Bacău, prin Facultatea de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății  a fost onorată de prezența la acest eveniment a următorilor specialiști: Muit Andre – Președinte Asociația Betania Bacău; Dimulescu Daniela – Direcția de Asistență Socială, Primăria Municipiului Bacău; Pricopi Geanina – doctor, Spitalul Județean Bacău; Trifescu Alina – terapeut ocupațional, coordonator activități Fundația Yanna Bacău; Dobreci Lucian Daniel – Manager Clinica Spinal Care Bacău.

La această întâlnire au participat aproximativ 120 de studenți ai Facultății de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății din cadrul Universității ,,Vasile Alecsandri” din Bacău, de la programele de studii de licență Kinetoterapie și motricitate specială, Terapie Ocupațională și de la programul de studii de master Kinetoterapia în educarea și reeducarea funcțională.

Temele luate în discuție au captat interesul studenților, aspect pus în evidență, atât de numărul mare de întrebări adresate invitaților, cât și de dezbaterile constructive dintre specialiști și studenți.

Studenții au fost încântați de astfel de activități care vizează proiecția unor strategii care să îi încurajeze și să îi orienteze în construirea unei cariere, precum și în oferirea de servicii specializate către diferite categorii de public.

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal