Anunț concurs public pentru ocuparea postului de Director CSUD

În temeiul art. 11 alin. (6) din H.G. nr. 681/2011, privind aprobarea Codului studiilor universitare de doctorat, cu modificările și completările ulterioare, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău anunță organizarea concursului public pentru ocuparea postului de Director al Consiliului Studiilor Universitare de Doctorat, pentru mandatul 2020-2024, concurs care se va desfășura în perioada 20 – 24 iulie 2020.

La concursul pentru ocuparea postului de Director CSUD se pot prezenta numai persoane care au dreptul de a conduce doctorate și care îndeplinesc standardele minimale și obligatorii pentru acordarea atestatului de abilitare în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, a anunțului privind scoaterea la concurs a postului.

Candidaturile se depun în perioada 15 mai 2020 – 15 iulie 2020, personal, la sediul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău – Registratură, Calea Mărășești, nr. 157, Corp D, etaj 1, camera 104, în zilele lucrătoare de luni până vineri, între orele 08:30 – 16:30. În perioadele cu restricții legale, candidaturile pot fi transmise prin e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , cu condiția depunerii ulterioare a dosarului de concurs în original. Metodologia și condițiile de concurs se publică pe site-ul http://www.ub.ro/universitatea/despre/organizare/reg. Informații suplimentare se pot obține la sediul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, Calea Mărășești, nr. 157, tel. 0234/534712, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal