Campania „Daruri pentru suflet”

În perioada noiembrie – decembrie 2018, studenţii de la programul de studii Comunicare şi relaţii publice de la Facultatea de Litere, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău organizează campania intitulată „Daruri pentru suflet”. Campania are ca obiectiv sensibilizarea comunităţii cu privire la necesităţile vârstnicilor, precum şi nevoia acestora de a socializa şi a se integra în activităţile oferite de către Fundaţia de Sprijin Comunitar – Centrul de zi pentru persoane vârstnice doctor „Ştefan Ciobanu” din Bacău (Centrul „Speranța”).

Studenţii au colectat fonduri și au obținut sponsorizări cu bunuri pentru pachete ce conţin dulciuri, fructe și obiecte personalizate, care vor fi donate bătrânilor din cadrul Centrului „Speranța”, pe 7 decembrie 2018, când va avea loc şi un spectacol de colinde.

Afis

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal