Ziua Porţilor Deschise la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău

Miercuri, 20 aprilie 2016, începând cu ora 10, la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău este Ziua Porţilor Deschise, când sunt aşteptaţi un număr de peste 300 de elevi de clasa a XII-a de la liceele din municipiul Bacău.

Elevii, împreună cu profesorii vor avea posibilitatea de a interacţiona cu studenţii şi cadrele didactice unversitare, vor vizita cele două campusuri, amfitreatele şi sălile de laborator, biblioteca universității, baza sportivă, căminele şi restaurantul universităţii, postul de radio studenţesc UNSR Bacău și postul Academic TV. Acţiunea se încadrează într-un proiect mai amplu, luna aprilie fiind declarată Luna Porţilor Deschise la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, când grupuri de elevi şi profesori, atât din Bacău, cât şi din celelalte judeţe apropiate vor vizita universitatea şi vor avea ocazia de a cunoaşte mediul academic.

 

ZIUA PORTILOR DESCHISE poster

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal