Achiziții publice

Proceduri organizate in anul 2020

Servicii de cazare (4 nopti) in zona urbana din regiunea NE la hotel de 3 stele in camere cu pat dublu si mic-dejun inclus in cadrul proiectului POCU/90/6.13/6.14/108612 din 05.07.2018

Consumabile pentru desfasurarea activitatii 1 , subactivitatea 1.1 din cadrul POCU/90/6.13/6.14/108612 din 05.07.2018

Cerere de oferta conform ghid rose pentru achizitia de Echipamente dotare Sali C4 si C15 in cadrul grantului 290/SGU/CI/III.  (pentru accesarea documentatiei va rugam sa ne contactati)

 Cerere de oferta conform ghid rose pentru achizitia de Mobilier si rolete textile pentru dotare Sali C4 si C15 in cadrul grantului 290/SGU/CI/III  (pentru accesarea documentatiei va rugam sa ne contactati)

Cerere de oferta conform ghid rose pentru achizitia de Lucrări de reamenajare a sălilor C4 si C15 in cadrul grantului 290/SGU/CI/III  (pentru accesarea documentatiei va rugam sa ne contactati la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. )

 

IMPORTANT

Pentru orice  detalii cu privire la achizitiile pe care le realizam va rugam sa consultati www.e-licitatie.ro . Conform procedurii interne si a politicii de calitate, institutia noastra colaboreaza cu furnizori care au fost inclusi in lista furnizorilor agreati la nivel de institutie. Pentru orice alte informatii cu privire la achizitiile publice aferente institutiei noastre va stam la dispozitie la nr de tel 0234/542411 interior 195.

Pentru toate achizitiile de mai sus va rugam sa ne contactati penru a va pune la dispozitie documentele in baza carora veti putea intocmi propunerea financiara si tehnica.

Sunteti bineveniti sa depuneti oferte pentru oricare din achizitiile de mai sus in orice moment al anului in curs, urmand ca acestea sa fie ulterior analizate si luate in considerare la noile achizitii 

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal