Mobilitati cadre didactice

Aceasta acţiune permite personalului didactic să predea o perioadă cuprinsă între 2 zile și 6 săptămâni într-o instituţie de învățământ superior dintr-o altă țară participantă. O durată de 5 zile lucrătoare este recomandată insistent de către Comisia Europeană și ANPCDEFP. Numărul de ore de predare este de minim 8.

Misiunile de predare pot fi realizate de cadre didactice din instituţii de învățământ superior și de personal invitat din întreprinderi. In toate cazurile, activităţile personalului care efectuează o misiune de predare trebuie să fie integrate în curriculum-ul instituţiei gazdă.

Instituţiile de învățământ superior/întreprinderile partenere trebuie să fi convenit în prealabil asupra programului de activități pe care urmează să le desfăşoare profesorii participanţi. 

 

Documente utile

Formular de program de predare / teaching programme

 Atestat de predare

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal