Workshop 2 Carieră-succes-performanţă 2009

În perioada 4-6.05. 2009, Departamentul de Consiliere Profesională împreună cu Liga Studenţească a Universităţii din Bacău, au derulat proiectul  „Carieră – succes – performanţă” (partea a II-a).
Workshopul a avut drept scop  iniţierea în prezentarea la un interviu de angajare şi reactualizarea CV-ului european pe care studenţii-participanţi la Târgul de Joburi ar trebui să îl aibă asupra lor daca intenţionează să aplice.

Citește mai departe...

Împreună în bucuria dăruirii

colaj impreuna in bucuria daruirii
 
În perioada 3-17 decembrie 2008 Departamentul de Consiliere Profesională a organizat ediţia a II-a a proiectului social „Împreună în bucuria dăruirii”.
În acest proiect parteneri au fost Liga Studenţească a Universităţii din Bacău, Asociaţia Ovidiu Rom şi A.S.C.O.R.
Studenţii şi profesorii Universităţii din Bacău au colectat dulciuri, jucării, rechizite şi bani pentru a aduce de Crăciun bucurie copiilor defavorizaţi, integraţi proiectului „Fiecare copil în şcoală”, derulat de Asociaţia Ovidiu Rom (15 preşcolari şi 25 şcolari mici).

Ziua porţilor deschise

Departamentul de Consiliere Profesională în colaborare cu toate facultăţile din universitate şi cu Liga studenţească a universităţii, a organizat proiectul intitulat „Ziua porţilor deschise” în data de vineri 18 aprilie 2008 ora 12.00.

Proiectul a avut în vedere realizarea unui prim contact cu absolvenţii promoţiei 2008 ai liceelor băcăuane, şi  prezentarea ofertei educaţionale pentru anul universitar 2008-2009 în vederea asigurării unui real proces de orientare/ consiliere profesională şi dialog universitar cu reprezentanţii mediului academic şi al studenţilor.

Dăruieşte din suflet

Liga studenţească a Universităţii din Bacău împreună cu Departamentul de Consiliere Profesională a organizat  cu ocazia sărbătorilor pascale proiectul social destinat întrajutorării bătrânilor nevoiaşi din judeţul Bacău  „Dăruieşte din suflet” (1-25 aprilie 2008). Programul s-a desfăşurat pe parcursul a trei săptămâni şi a avut ca scop strângerea de bani şi haine pentru bătrânii nevoiaşi.

Citește mai departe...

Cosmote la Bacău

Pe 22 noiembrie 2006 a avut loc  un seminar cu tema „Cum să-ţi începi o carieră” organizat de Departamentul de Consiliere Profesională împreună cu V+O Communication la care au participat TEREZA VALCAN (Corporate Affairs Manager) şi COSTAS KAPETANOPOULUS (Marketing Director) din partea companiei COSMOTE.
Seminarul a constat dintr-o prezentare Power Point ce a atins  subiecte precum cariera, calităţile solicitate de angajatori, ce ar trebui să facă tinerii interesaţi de o carieră într-o companie multinaţională. În partea a doua a seminarului studenţii au adresat întrebări reprezentanţilor companiei COSMOTE în legătură cu oportunităţile ocupaţionale oferite.
pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal