Începe cariera într-o multinațională de renume-SCC

În data de 29.05.2014, a avut loc prima ediție BuzzCamp în Bacau. În cadrul acestui proiect, compania SCC Services România, în colaborare cu Departamentul de Consiliere Profesională al Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău și Liga Studențească a susținut un workshop pe tema: „Începe cariera într-o multinațională de renume – SCC”.  
Workshop-ul a debutat cu o dezbatere pe tema „Creativitate pentru succes profesional“, care s-a desfășurat în Sala Senatului, începând cu ora 10:00, la eveniment participând 30 de studenți  ai universității, de la toate facultățile.
În cadrul workshop-ului studenților le-au fost prezentate o serie de exerciții de dezvoltare a creativității pe care le pot utiliza în vederea participării la un interviu de angajare. Totodată, au fost prezentate  și un set  de  probleme potențiale cu care se pot întâlni în cadrul unui interviu de angajare, iar la final cei de față au fost invitați să participe la un test creativ („Bezeaua”), care a constat în simula participării la o probă în cadrul unui astfel de interviu.
colaj SCC
Evenimentul a continuat în Aula universității, unde compania SCC – Technology Solutions Provider,  a susținut  cea de a doua sesiune a workshop-ului, dedicată studenților din domeniile filologie și IT (care dețin cunoștințe de limba franceză). Cei peste 50 de studenții participanți au avut  ocazia  să interacționeze cu echipa companiei, să afle totul despre istoria, structura și cultura organizațională a companiei, despre oportunitățile de angajare și avansare în carieră.
Surpriza cu care această companie a venit, pentru studenții și absolvenții universității noastre, a fost aceea că își propun  să realizeze 200 de angajări pentru anul 2014 și 450 pentru anul 2015. Evenimentul s-a încheiat cu o sesiune de întrebări și răspunsuri.
pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal