Dăruiește din suflet-ediția a VII-a și Din Mâini mici pentru inimi mari-ediția a III-a

Departamentul de Consiliere Profesională în colaborare cu Liga Studențească din cadrul Universității   "Vasile Alecsandri" din Bacău au organizat în mod integrat, în perioada 24.03-17.04 proiectele social-umanitare "Din mâini mici pentru inimi mari" și "Dăruiește din suflet", ediția a VII-a.
Scopul acestora a fost sensibilizarea și implicarea studenților în activități de voluntariat cu caracter umanitar, respectiv întrajutoarea bătrânilor (și studenților) aflați în necesitate.
inimi 4                 suflet 2
Activitățile desfășurate au fost următoarele: realizarea de produse manufacturate cu tematică pascală de către preșcolari, școlari mici și studenți; constituirea, gestionarea și promovarea unei expoziții tematice cu vânzarea produselor realizate; obținerea de donații și sponsorizări în scop caritabil; identificarea unui grup țintă de bătrâni  aflați în necessitate; procurarea produselor alimentare și constituirea pachetelor pascale pentru bătrânii din grupul țintă; deplasarea la beneficiari și dăruirea pachetelor pascale; acordarea burselor penru studenți. Toate activitățile și-au atins obiectivele iar în Săptămâna Mare, studenți, profesori, parteneri, sponsori și beneficiari, deopotrivă, au vibrat în frumusețea gestului altruist.
colaj
Evenimentul a fost reflectat în reteaua Edumanager .
pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal