Search-Proiect: Viitorul meu

Facultatea de Litere împreună cu Departamentul de Consiliere Profesională  din cadrul Universităţii “Vasile Alecsandri” din Bacău au organizat în data de 28.03.2014, Amfiteatrul C2, la ora 10.00 prima ediţie  a activităţii SEARCH - PROIECT: VIITORUL MEU.
Proiectul a fost coordonat de  lector dr. Petronela Savin şi conf. univ. dr. Ecaterina Creţu și a reunit peste 70 de studenţi ai Facultăţii de Litere.
Debutul evenimentului a fost oficiat de grupul CANTORES ANIMAE din Târgu Ocna cu momentul Eminescu in aeternum. Grupul format din 15 copii, tineri şi adulţi a generat o reală emoție cu prilejul momentului care a marcat anul Eminescu - 125 de ani de la întoarcerea în eternitate a poetului.
Atmosfera creată de chitară, vioară şi voci mirifice s-a îmbinat fericit cu poeziile marelui Luceafăr și cântece pe versurile acestuia, studenții intrând în substanța poetică eminesciană și răsplătind cu aplauze frenetice interpretarea sensibilă a artiștilor.
colaj search
În acest context, lector dr. Savin Petronela, a deschis seria prezentărilor unor programe studenţeşti de mobilitate sau de cercetare (Erasmus +, Proiectul cu Norvegia, Proiecte POSDRU), evidențiate ca oportunităţi în vederea dezvoltării lor profesionale viitoare.
Evenimentul a continuat în spirit ludic, studenţii fiind invitaţi la un joc de conştientizare asupra multitudinii de posibilități de dezvoltare ce se pot naşte dintr-o colaborare. Astfel, s-a inițiat o serie de idei de noi programe lucrate în echipă  cu speranţa ca această generaţie de studenți să fie prima care să colaboreze mai mult în vederea întocmirii unor proiecte de cercetare.
Proiectul a fost reflectat in reteaua Edumanager .
pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal