Iubirea între vis și realitate

Într-un context marcat de două evenimente dedicate iubirii, Sfântul Valentin şi Sărbătoarea de Dragobete, joi, 20 februarie 2014, ora 14.00, Departamentul de Consiliere Profesională a făcut apel la curajul tinerilor de a vorbi depre iubirea pe care o trăiesc, în cadrul workshop-ului “Iubirea între vis şi realitate”.
afis iubire
Cadrul restrâns, dar vast în freamăte şi răscoliri interioare, a adunat studenţi, profesori şi psihologi pentru a promova şi încuraja schimbul unor experienţe reale, dar şi pentru a înţelege ce se întâmplă cu adevărat atunci când iubeşti, ce pericole apar în relaţia de iubire pentru ambii parteneri, care sunt strategiile prin care se poate menţine un echilibru emotional constant şi cu efect constructiv în cadrul relaţiei şi care sunt influenţele transformărilor psiho-fiziologice asupra organismului uman, comportamentului şi atitudinii persoanei îndrăgostite.
Invitaţia la comunicare a reperelor propriei iubiri, a alegerilor şi deciziilor au avut drept scop conştientizarea diferitelor modalităţi prin care tinerii vor reuşi să pătrundă tainele unei relaţii de succes.
colaj
pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal