Bune practici în consilierea carierei studenților din România

În perioada 08 - 09.07.2014 și 10 - 11.07.2014, dra psiholog Doina Pascal a participat la două întâlniri care s-au desfășurat la Universitatea „Titu Maiorescu” din București și Universitatea „Ovidius” din Constanța. La aceste evenimente au participat reprezentanți din 15 centre universitare din toată țară. Întâlnirea de la Universitatea Titu Maiorescu din București, s-a axat pe dezbaterea rezultatelor studiului cu tema: „Bune practici în consilierea carierei studenților din România”, realizat de către această Universitate.

Citește mai departe...

Începe cariera într-o multinațională de renume-SCC

În data de 29.05.2014, a avut loc prima ediție BuzzCamp în Bacau. În cadrul acestui proiect, compania SCC Services România, în colaborare cu Departamentul de Consiliere Profesională al Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău și Liga Studențească a susținut un workshop pe tema: „Începe cariera într-o multinațională de renume – SCC”.  

Citește mai departe...

Voluntariat 2014

Departamentul de Consiliere Profesională, în data de 28.05.2014, prin reprezentantul său în persoana domnişoarei psiholog Doina Pascal, a înmânat primul certificat de voluntariat, în cadrul cursului  festiv organizat de Facultatea de Ştiinţe Economice, programul de studii Marketing.

Citește mai departe...

Sesiunea de comunicări științifice studențești PERFORMED - ediția a IV-a

Sesiunea de comunicări științifice studențești ˝ PERFORMED˝ (Performanţă şi calitate în educaţie) a ajuns la cea de-a IV-a ediţie. Desfăşurat pe 8 mai 2014, între orele16 - 18, aceasta i-a avut ca protagonişti pe studenţii care se află în plin proces de formare pentru cariera didactică, din diverse domenii: învăţământul preşcolar, învăţământul primar, limbi străine.

Citește mai departe...

Dăruiește din suflet-ediția a VII-a și Din Mâini mici pentru inimi mari-ediția a III-a

Departamentul de Consiliere Profesională în colaborare cu Liga Studențească din cadrul Universității   "Vasile Alecsandri" din Bacău au organizat în mod integrat, în perioada 24.03-17.04 proiectele social-umanitare "Din mâini mici pentru inimi mari" și "Dăruiește din suflet", ediția a VII-a.

Citește mai departe...

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal