„Student pentru 3 zile” la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău

Asociația Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, în parteneriat cu Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, organizează proiectul „Student pentru trei zile”, eveniment care se va desfășura în perioada 22-25 aprilie 2019. Sub sloganul „Învață să trăiești studențește!”, acest proiect vizează integrarea elevilor din mediul preuniversitar în cel academic.

Tinerii vor avea ocazia să experimenteze viața de student și să participe la activități educative, culturale și sociale. În plus, acest proiect are drept scop adaptarea elevilor de liceu cu mediul universitar, facilitând o trecere mai ușoară de la modul de predare preuniversitar la cel specific sistemului de învățământ superior.

Liga Studențească pune la dispoziție 50 de locuri pentru elevii din județul Bacău și județele apropiate. Dacă vrei să experimentezi viața de student la maxim, nu rata această șansa! Asociația Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău a fost înființată în anul 1990 și este una dintre cele mai vechi organizații de acest tip din țară. Este reprezentată de studenți de la toate cele cinci facultăți ale Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău și este membră a Uniunii Naționale a Studenților din România.

Mai multe detalii pot găsi pe pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/pg/ligastudenteascabacau.

 

Persoană de contact:

Buhuș Ștefănuț Iulian

Președinte Asociația Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău

Tel.:  +40 755992282

pozConform notificărilor 10275/17.11.2008 și 31548/07.08.2014, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate, în vederea monitorizării accesului persoanelor şi asigurării securităţii acestora şi a spaţiilor şi bunurilor operatorului. Datele personale înregistrate sunt comunicate următorilor destinatari: persoanelor responsabile din conducerea universității sau Poliției.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Registratura Universității.