Proiectul „SuperProf, cariera mea didactică”

În data de 16.04.2019, ora 14:00, în Corpul D, etajul II, sala D225, Departamentul de Consiliere Profesională în colaborare cu Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, organizează proiectul „SuperProf, cariera mea didactică”, ediția a VIII-a.

Întâlnirea este adresată studenților din anii terminali (DPPD și PIPP), care se pregătesc pentru cariera didactică. Invitații, reprezentanți ai ISJ Bacău, mentori, participanți din promoția 2018 la examenul de titularizare, vor oferi studenților informații pe probleme legate de debutul carierei didactice și participarea la concursurile naționale specifice.

Final SuperProf 2019

pozConform notificărilor 10275/17.11.2008 și 31548/07.08.2014, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate, în vederea monitorizării accesului persoanelor şi asigurării securităţii acestora şi a spaţiilor şi bunurilor operatorului. Datele personale înregistrate sunt comunicate următorilor destinatari: persoanelor responsabile din conducerea universității sau Poliției.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Registratura Universității.