RubikEDU

Vineri, 22 martie 2019, la sediul Rubik Hub din Piatra Neamț a avut loc a doua sesiune de lucru din cadrul proiectul educațional de antreprenoriat RubikEDU. Acest proiect este realizat de Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău reprezentată de Societatea Antreprenorială Studențească în colaborare cu Centrul RubikHub și Agenția de Dezvoltară Regională Nord-Est, Piatra Neamț.

La acest eveniment au participat 42 de studenți de la Facultatea de Științe economice și Facultatea de Științe și reprezentantul SAS. Programul de pregătire a fost intensiv, desfășurat pe durata a 5 ore și a continuat toate cele 3 teme propuse la prima întâlnire din noiembrie 2018 și anume:

  • A1. Cum se naște o idee genială de business?
  • A2. Cine sunt oamenii din spatele unui startup?
  • A3. Persona: Ce schimbare aduc și pentru cine?

La această nouă sesiune de pregătire fiecare participant a construit un produs, care să fie apreciat de clienți și a deslușit tainele Business Model Canvas.

Lectorul acestui program a fost din cadrul Rubik Hub. Studenții care au participat la cele ședințe de instruire desfășurate în cadrul acestui Hub de afaceri au primit un certificat de participare și și-au exprimat satisfacția în legătura cu tematica abordată și modalitatea interactivă de instruire parcursă. parteneriatul UVAB, prin SAS și RubikHub și cu ADRNE P. Neamț va continua și în perioadele următoare, sub auspiciile unei bune și constructive colaborări.

poza 1

pozConform notificărilor 10275/17.11.2008 și 31548/07.08.2014, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate, în vederea monitorizării accesului persoanelor şi asigurării securităţii acestora şi a spaţiilor şi bunurilor operatorului. Datele personale înregistrate sunt comunicate următorilor destinatari: persoanelor responsabile din conducerea universității sau Poliției.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Registratura Universității.