Ziua Francofoniei la Facultatea de Litere

Sărbătorirea francofoniei în 2019 are o însemnătate specială, în contextul desfășurării, în acest an, a unor evenimente culturale menite să marcheze perenitatea relațiilor dintre România și Franța („La Saison France-Roumanie”). De aceea, la ediția a XIX-a a sărbătorii Zilei Francofoniei organizate la Facultatea de Litere, pe data de 19 martie, vor fi dezbătute teme actuale precum miza limbii franceze în ziua de azi, libertatea și curajul de a-ți asuma opiniile și a accepta diversitatea, renunțarea la clișee sau complexe.

 

Cu această ocazie, va fi lansat și ultimul număr din revista Reste à voir a studenților băcăuani. Participanții vor fi răsplătiți cu premii și diplome.

afis francofonie 2019

 

pozConform notificărilor 10275/17.11.2008 și 31548/07.08.2014, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate, în vederea monitorizării accesului persoanelor şi asigurării securităţii acestora şi a spaţiilor şi bunurilor operatorului. Datele personale înregistrate sunt comunicate următorilor destinatari: persoanelor responsabile din conducerea universității sau Poliției.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Registratura Universității.