Evenimentul LIVE2LEAD la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău

Grupul de Iniţiativă John Maxwell Team Bacău, împreună cu Grupul de Iniţiativă Antreprenorială Fabricat în Bacău organizează o nouă ediţie a evenimentului internaţional de Leadership şi Business LIVE2LEAD, care va avea loc la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău pe 21 și 22 februarie 2019, în Aula Universităţii,  începând cu ora 14:00, având ca beneficiari studenții, masteranzii, doctoranzii și tinerii absolvenți ai universității amintite.

Live2Lead ACADEMY este un proiect prin care li se oferă posibilitatea organizațiilor să se implice în educarea și dezvoltarea spiritului de leadership și antreprenoriat în rândul elevilor și al studenților. În cadrul evenimentelor speciale Live2Lead ACADEMY se organizează prezentări de tip videocast în Aula Universității.

Prin intermediul acestui proiect, elevii și studenții pot să beneficieze de cele mai noi concepte de leadership și business prezentate de lideri mondiali și subliniate de exemple reale de succes expuse de antreprenori din comunitatea locala. Astfel, ne asumăm misiunea de a facilita o punte de legătură între comunitatea de business și viitorii antreprenori prin care, împreună, să contribuim activ la descătușarea potențialului uman al tinerei generații.

Live2Lead ACADEMY 2019

Live2Lead ACADEMY 2019 2

pozConform notificărilor 10275/17.11.2008 și 31548/07.08.2014, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate, în vederea monitorizării accesului persoanelor şi asigurării securităţii acestora şi a spaţiilor şi bunurilor operatorului. Datele personale înregistrate sunt comunicate următorilor destinatari: persoanelor responsabile din conducerea universității sau Poliției.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Registratura Universității.