Conferinţă Programare Orientata pe Obiecte în PHP şi Drupal CSM

Joi, 6 decembrie 2018, începând cu ora 11, în Aula „Vasile Alecsandri” va avea loc conferinţa de promovare a cursului Programare Orientata pe Obiecte în PHP şi Drupal CSM, susţinută de SC Softescu SRL din Bacău, o companie de IT&C cu care Facultatea de Ştiinţe are o îndelungată colaborare.

Toţi cei interesaţi de aceste tehnologii noi şi de un dialog cu specialiştii acestui domeniu dinamic sunt aşteptaţi cu drag.

Afis Universitate Softescu

pozConform notificărilor 10275/17.11.2008 și 31548/07.08.2014, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate, în vederea monitorizării accesului persoanelor şi asigurării securităţii acestora şi a spaţiilor şi bunurilor operatorului. Datele personale înregistrate sunt comunicate următorilor destinatari: persoanelor responsabile din conducerea universității sau Poliției.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Registratura Universității.