„Facultatea de Matematică la ceas aniversar”, promoția 1973

Gruparea „Alumni Vasile Alecsandri” Bacău, din cadrul Societății Cultural - Științifice „Vasile Alecsandri” Bacău, organizează evenimentul „Promoția 1973 – Facultatea de Matematică la ceas aniversar”.   Absolvenții promoției 1973, ai Institutului Pedagogic de 3 ani,  Facultatea de Matematică, specializarea Matematică din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, se vor întâlni în data de 19.05.2018, ora 10:00, în  Aula Universității, din Corpul D, etajul I, pentru a 5 –a oară.

Organizatorul și liantul acestei revederi este, ca și în rândul edițiilor precedente, profesorul Vasile Cautiș. Seria acestor revederi este consecința dorinței absolvenților promoției de a păstra o legătură cât mai strânsă.

Alumni 19.05 v

pozConform notificărilor 10275/17.11.2008 și 31548/07.08.2014, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate, în vederea monitorizării accesului persoanelor şi asigurării securităţii acestora şi a spaţiilor şi bunurilor operatorului. Datele personale înregistrate sunt comunicate următorilor destinatari: persoanelor responsabile din conducerea universității sau Poliției.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Registratura Universității.