Student pentru 3 zile la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău

Asociația Liga Studențească din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, în parteneriat cu Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, organizează, în perioada 3-5 aprilie 2018, unul dintre cele mai importante proiecte „Student pentru 3 zile”.

Scopul evenimentului vizează în mod direct elevii aflați în anul terminal din cadrul liceului, dar și elevii aflați în clasa a XI-a, vizând integrarea și trecerea moderată din mediul preuniversitar în cel academic. Tinerii vor avea prilejul de a interacţiona cu studenţii şi profesorii, precum și să experimenteze viața studențească din campusurile și căminele universității, cât și activitățile de voluntariat coordonate de voluntarii Asociației Liga Studențească, de tip social, cultural, educativ și sportiv. Cel mai important obiectiv al proiectului îl reprezintă acomodarea tinerilor din cadrul liceal cu mediul universitar, dar și familiarizarea cu modul de predare-învățare specific.

Asociația Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău a fost înființată în anul 1990 și reprezintă una dintre cele mai vechi asociații voluntare din mediul studențesc la nivel național, este membră a Uniunii Naționale a Studenților din România și reprezentată de tinerii studenți din cadrul celor cinci facultăți ale Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău.

afis student pentru 3 zile

pozConform notificărilor 10275/17.11.2008 și 31548/07.08.2014, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate, în vederea monitorizării accesului persoanelor şi asigurării securităţii acestora şi a spaţiilor şi bunurilor operatorului. Datele personale înregistrate sunt comunicate următorilor destinatari: persoanelor responsabile din conducerea universității sau Poliției.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Registratura Universității.