Workshop pe teme de antreprenoriat la Facultatea de Litere organizat de Societatea Antreprenorială a Studenților

Pe data de 14 decembrie 2017, în corpul C, s-a desfășurat un workshop pe teme de antreprenoriat, organizat de Societatea Antreprenorială a Studenților din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, pentru și cu participarea tinerilor de la Facultatea de Litere.

Scopul activității a fost acela de a deschide noi orizonturi de interpretare a mediului de afaceri pentru viitorii literați și profesori și de a demonstra că se pot ivi posibilități de dezvoltare personală și de afaceri inclusiv pentru absolvenții unor programe de studii superioare non-economice.

La acest eveniment au fost invitați din mediul de afaceri local, reprezentanți ai asociațiilor patronale (CNPR, Cambridge Center Bacău), care au dialogat cu studenții, au răspuns întrebărilor acestora, au cerut lămuriri asupra posibilităților de a înființa o afacere, în mediul rural. Dezbaterea s-a încheiat cu formularea unor concluzii evidente: și profesorii pot deveni antreprenori, daca au idei valoroase de afaceri și mult curaj!

poza 1.jpgpoza 2.jpgpoza 3.jpg


AdmirorGallery 5.1.1, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.
Website security test completed by https://www.security-audit.com
pozConform notificărilor 10275/17.11.2008 și 31548/07.08.2014, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate, în vederea monitorizării accesului persoanelor şi asigurării securităţii acestora şi a spaţiilor şi bunurilor operatorului. Datele personale înregistrate sunt comunicate următorilor destinatari: persoanelor responsabile din conducerea universității sau Poliției.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Registratura Universității.