Proiectul „Împreună în bucuria dăruirii”, ediția a XI-a

   În perioada noiembrie - decembrie 2017, Departamentul de Consiliere Profesională, din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, organizează proiectul social-umanitar „Împreună în bucuria dăruirii”, eveniment aflat la a XI-a ediție, subintitulat „Fii și tu Moș Crăciun!”, în parteneriat cu Fundația de Sprijin Comunitar, Bacău și Grădinița cu program prelungit „Lizuca”, Bacău.

Proiectul are ca scop întrajutorarea copiilor nevoiași, sensibilizarea studenților față de problematica socio-umană a comunității băcăuane, stimularea sentimentelor de responsabilitate, și implicare civică.

Studenți, cadre didactice, membri ai comunității s-au mobilizat în realizarea unor cadouri personalizate, care vor fi oferite celor două grupuri țintă, pentru 50 copii - Centrul de zi „Clubul cu Lipici”, Corbasca, județul Bacău și 12 copii - Centrul pentru copii defavorizați „Casa Meuli, Faraoani”, județul Bacău, în data de 19 decembrie.

afis Proiect

pozConform notificărilor 10275/17.11.2008 și 31548/07.08.2014, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate, în vederea monitorizării accesului persoanelor şi asigurării securităţii acestora şi a spaţiilor şi bunurilor operatorului. Datele personale înregistrate sunt comunicate următorilor destinatari: persoanelor responsabile din conducerea universității sau Poliției.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Registratura Universității.