Conferinţa de Matematică şi Informatică „Gheorghe Vrănceanu” ediţia a X-a, dedicată împlinirii vârstei de 80 de ani a domnului profesor Valeriu Popa

În perioada 8-9 decembrie 2017, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, Facultatea de Ştiinţe, Departamentul de Matematică şi Informatică, vă invită să luați parte laConferințade Matematică şi Informatică „Gheorghe Vrănceanu”, ediţia a X-a, dedicată împlinirii vârstei de 80 de ani a domnului profesor Valeriu Popa.

Scopul conferinţei este de a aduce împreună atât specialiști din domeniile Matematicii şi Informaticii, cât și studenți, tineri absolvenți și reprezentanţi ai comunităţii locale şi regionale, într-un forum destinat dezbaterii problemelor comune precum și schimbului de idei, bune practici și strategii specifice. Sunt vizate dimensiunile de cercetare ştiinţifică, de abordare a problemelor complexe ale  lumii actuale.

Înscrierea lucrărilor se realizează prin transmiterea titlului, a autorilor şi a abstract-ului la adresele: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Vă aşteptam!

pozConform notificărilor 10275/17.11.2008 și 31548/07.08.2014, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate, în vederea monitorizării accesului persoanelor şi asigurării securităţii acestora şi a spaţiilor şi bunurilor operatorului. Datele personale înregistrate sunt comunicate următorilor destinatari: persoanelor responsabile din conducerea universității sau Poliției.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Registratura Universității.