Reprezentanţi ai Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău au participat la Forumul economic „Excelenţa în afaceri”

Forumul economic, sub semnul „Excelenței în afaceri” a avut loc în luna octombrie 2017, la București, sub auspiciile Camerei Bilaterale de Comerț și Industrie Republica Moldova –România, în parteneriat cu Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, prin Societatea Antreprenorială a Studenților.

La evenimentul amintit au participat reprezentanți a cinci camere de comerț și industrie (România, Israel, Franța, Moldova, China), reprezentanți ai organizațiilor patronale, ai IMM-uri din România și Republica Moldova, oficiali din Ministerul Economiei din țara noastră și ai Ministerului economiei și infrastructurii din Moldova, bancheri, organizații nonguvernamentale focusate pe dezvoltarea afacerilor și management.

Programul a fost organizat pe trei paneluri de dezbateri, în unul dintre acestea fiind inclusă și intervenția reprezentanților Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, prof. univ. dr. ing. Turcu Ovidiu- Leonard, președinte UGIR 1903, filiala Bacău și conf. univ. dr. Mironescu Roxana, președinte SAS din universitate, care au întărit, alături de ceilalți vorbitori, necesitatea dinamizării parteneriatelor de afaceri bilaterale sau multilaterale, inclusiv prin instruirea și încurajarea tinerilor să pășească în domeniul antreprenoriatului.

 

IMG_1086.JPGIMG_1087.JPGIMG_6154.JPG

pozConform notificărilor 10275/17.11.2008 și 31548/07.08.2014, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate, în vederea monitorizării accesului persoanelor şi asigurării securităţii acestora şi a spaţiilor şi bunurilor operatorului. Datele personale înregistrate sunt comunicate următorilor destinatari: persoanelor responsabile din conducerea universității sau Poliției.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Registratura Universității.