Echipa de volei feminin a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, reprezentanta României, a păstrat și în anul 2017 titlul de Campioană Europeană Universitară de volei

Duminică, 2 iulie 2017, echipa României, care a fost reprezentată de Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, a câștigat Campionatul European Universitar de Volei Feminin în localitatea Rzeszow (Polonia), după o finală spectaculoasă, în care a învins echipa Universității din Bordeaux cu scorul de 3-2 (25-27, 25-22, 26-28, 25-11, 15-11).

Echipa studentelor de la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău a fost formată din jucătoarele: Ana Cristina Cazacu, Loredana-Florentina Filipas, Ioana-Maria Baciu, Lorena-Raisa Ciocian, Iuliana Matache, Mihaela Albu, Sabina Miclea-Grigoruta, Andra Ciucu, Laura-Eugenia Versescu, Simona-Bianca Costin.

Mulțumim fetelor pentru succesul repurtat și pentru faptul că au dus renumele României și a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău peste hotare.

Nu vrem să uităm nici echipa tehnică formată din prof. Aurel Cazacu și Lucian Voinea, pe care îi felicităm pentru victorie.

volei 2017

pozConform notificărilor 10275/17.11.2008 și 31548/07.08.2014, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate, în vederea monitorizării accesului persoanelor şi asigurării securităţii acestora şi a spaţiilor şi bunurilor operatorului. Datele personale înregistrate sunt comunicate următorilor destinatari: persoanelor responsabile din conducerea universității sau Poliției.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Registratura Universității.