CODECAMP este pentru prima dată la Bacău, pe 10 iunie, la UNIVERSITATEA „VASILE ALECSANDRI” din BACĂU

Codecamp este probabil cea mai mare conferinţă IT din Romania, iar anul acesta sărbătoreşte 10 ani. Dacă vreţi să aflaţi mai multe despre inteligenţa artificială, leadership in afaceri, mobile apps, antreprenoriat si nu numai, atunci sunteţi aşteptaţi la Codecamp Bacău.

Datorita partenerilor şi speaker-ilor, participarea la conferinţă este Gratuită. Totuşi, vă rugăm să anunţaţi prezenţa şi să vă înscrieţi aici. Universitatea „Vasile Alecsandri” Codecamp este pentru prima dată la Bacău, pe 10 iunie, la Universitatea „Vasile Alecsandri”din Bacău care a devenit unul din partenerii acestuia.

Mai multe detalii despre eveniment puteţi găsi pe pagina Codecamp Bacău, http://bacau.codecamp.ro/

pozConform notificărilor 10275/17.11.2008 și 31548/07.08.2014, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate, în vederea monitorizării accesului persoanelor şi asigurării securităţii acestora şi a spaţiilor şi bunurilor operatorului. Datele personale înregistrate sunt comunicate următorilor destinatari: persoanelor responsabile din conducerea universității sau Poliției.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Registratura Universității.