Liga Studenţească organizează evenimentul e-waste

Liga Studențească băcăuană în parteneriat cu Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău cu sprijinul Asociației RoRec Bacău va organiza, în perioada 24-28 aprilie 2017, un eveniment e-waste ce are ca scop adunarea deșeurilor electrice, a electronicelor, electrocasnicelor și trimiterea acestora în urma colectării la sediul de reciclare.

Acțiunea se va desfășura în incinta Campusului Studențesc Mărășești, locul în care va fi amplasat un container special pentru obiectele reciclabile. Dacă ai obosit să-ți aglomerezi viața cu obiecte nefolositoare, defecte sau uzate, ajută-te și ajută! Alătură-te nouă în Campusul Mărășești și de ce nu, câștigă!

Vino cu orice produs care funcționa sau încă funcționează, dar nu mai ai nevoie de el și #reciclează

pozConform notificărilor 10275/17.11.2008 și 31548/07.08.2014, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate, în vederea monitorizării accesului persoanelor şi asigurării securităţii acestora şi a spaţiilor şi bunurilor operatorului. Datele personale înregistrate sunt comunicate următorilor destinatari: persoanelor responsabile din conducerea universității sau Poliției.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Registratura Universității.