Workshop „Creştem împreună!” în colaborare cu Direcţia Silvică Bacău

Vineri, 7 aprilie, ora 11:00, va avea loc la în Aula Universităţii un Workshop intitulat „Creştem împreună!”, eveniment ce se încadrează în Luna Plantării Arborilor şi care deschide seria colaborării dintre Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, Asociaţia Liga Studenţească şi Direcţia Silvică Bacău.

La manifestare vor participa Adrian TITIANU de la Direcţia Silvică Bacău şi Viorel APOPEI de la Ocolul Silvic Bacău care vor răspunde întrebărilor adresate de studenţi şi care vor puncta cele mai noi abordări privind posibilităţile de conservare a unui mediu înconjurător sănătos.

 

Afis Crestem impreuna

pozConform notificărilor 10275/17.11.2008 și 31548/07.08.2014, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate, în vederea monitorizării accesului persoanelor şi asigurării securităţii acestora şi a spaţiilor şi bunurilor operatorului. Datele personale înregistrate sunt comunicate următorilor destinatari: persoanelor responsabile din conducerea universității sau Poliției.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Registratura Universității.