Workshop Inteligenţa Emoţională, ediția a II- a

Departamentul de Consiliere Profesională din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, organizează, în data de 04.04.2017, la ora 14:00, în corpul D, Sala D215, etaj II, workshop-ul „Inteligența Emoțională”, aflat la cea de-a doua ediție.

Workshop-ul este adresat tuturor studenților care doresc să își extindă cunoștințele și strategiile de dezvoltare personală, fiind susținut de către echipa celor trei psihologi din cadrul departamentului.

 

Inteligenta Emotionala

pozConform notificărilor 10275/17.11.2008 și 31548/07.08.2014, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate, în vederea monitorizării accesului persoanelor şi asigurării securităţii acestora şi a spaţiilor şi bunurilor operatorului. Datele personale înregistrate sunt comunicate următorilor destinatari: persoanelor responsabile din conducerea universității sau Poliției.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Registratura Universității.